Arkadaşlarımla Minecraft Oynuyorum FAKAT !!

Sozen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlıkta belirttigim gibi arkadaslarımla minecraft oynuyoruz fakat artık sıkıldık... Minecraft serverımızı (hamachi ile 4-5 kişi felan oynuyoruz server dedigim o :D ) evet minecraft serverımızın aksiyonunu nasıl artırabiliriz ne tür modlar ne tür oyun türleri 4-5 kişi için bol aksiyonlu zevkli ve zor olur ??? Tavsiyelerinizi bekliyorum !!!

Sozen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverinize minigame falan ekleyin.Ona göre para falan biriktirip nomercy'nin haamachi versiyonu gibi oynayabilirsiniz.

server e citizens yükleyin warp market yükle adventure map yükle oyna sıkılmazsın

teşekkür ederim fakat kastettigim bunlar degil (Adventure Map hariç onu düşünüyorum Güzel Maplar arıyorum ) Yine Survival Game şeklinde olcak yani minigames gibi para gibi şeyler istemiyorum amaç degişmeyecek yani Yine Survival Game şeklinde olcak.. hayatta kalmayı zorlaştıracak aynı zamandada heyecanlı hale getirecek (hayatta kalmak zorlaşırsa zaten heyecan artar :D neyse )Survival Game için farklı modlar istiyorum ?? Mod İsmi yazabilirmsiniz ?

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
SkyBox diye bir harita var gezegenlere falan gidiyorsun dene harika bir şey[DOUBLEPOST=1375647983,1375647903][/DOUBLEPOST]battle towers iyi bir mod

Sozen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SkyBox diye bir harita var gezegenlere falan gidiyorsun dene harika bir şey[DOUBLEPOST=1375647983,1375647903][/DOUBLEPOST]battle towers iyi bir mod

Solar Survival Bi mapa baslıcaz ondan sonrada adventure map söyledimigin dısına çıktım ama hala Hayatta Kalma oyunu için modlar söylerseniz konuyu gören diger arkadaslar sevinirim ?? çünkü ikisinden sonra aksiyonlu bi Hayatta kalma planlıyoruz :D