Arkadaşlarınızı iyi seçin..

Ufuk5454

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bundan tam 5 Yıl önce Lise 1'e başladım, ozamanlar sınıfta tek bilgisayarla haşır neşir olan bendim yani herkes bilmiyordu, daha sonra Eralp adında bir arkadaş ile tanıştım. Kendisi bilgisayarda hiçbirşey bilmez gelir herşeyi bana sorardı. İşte ona oyunları öğretmiştim, Minecraft, steam falan hepsini göstermiştim bu böyle oluyo gibisinden. Birgün ona gel dedim minecraft server kuralım tamam kanka kuralım demişti. İşte paraları birleştirip kurduk sunucuyu. Gel zaman git zaman ben ona sanalı öğretmeye başladım daha youtube'da gamer ne demek bilmezdi, tabi ozamanlar bu kadar çok youtube'çu yoktu. Neyse ondan sonra biz bunla hergün Skype'da konuşuyoruz oyun oynuyoruz, birimiz gelmeden oyuna başlamazdık. Birgün bana dediki kanka youtube'a başlayacağım. Başla kardeşim dedim yardımcı olurum sana video montajlarında falan diye. O'da tabi sağol kardeşim senden iyi arkadaşım yok gibisinden şeyler söyledi, Sonra bu Ulaş Demirle tanıştı nasıl tanıştıysa artık, günden güne böyle satmaya başladığını hissetmiştim. Bu biraz ortam yaptı onun sayesinde. Bi akşam kanka benide alsana videona dedim, "Arkadaşlarım kızar, videolarıma başka arkadaş almamı istemiyorlar" dedi. O an böyle yıkıldım. En kötüsüde ne biliyormusunuz; Günlerce yardımcı olduğum, yanından hiç ayrılmadığım, okulda hep beraber takıldığım can kardeşim bana bunu dedi. Sanal uğruna sattı gitti. şu an ise sanalda egolu egolu takılıyor kendisi. Üzülmüyorum, O zaten meselesini halletmiş, Ben varya hep iyi niyetimden kaybediyorum... Siz siz olun arkadaşlarınızı iyi seçin.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar yüzünden arkadaş kaybetmek/kazanmak bir şey ifade etmiyor gerçek hayatta daha aktif olman gerek

Ufuk5454

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar yüzünden arkadaş kaybetmek/kazanmak bir şey ifade etmiyor gerçek hayatta daha aktif olman gerek
Amaç bilgisayar değil, onun davranışın yanlış olması bu bilgisayar değil başka bişeyde olabilirdi, Gündelik hayattada gayet aktifim. ve hergün yüz yüze baktığım biriydi.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Gerçekten üzücü bir olay. İnsan kesinlikle yıkılır.
Merakımdan soruyorum arkadaşının kanalının adı ne? (Tahminim Just Gereksiz?)