• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Arkadaslarla Modlu kaça patlar?

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlarla oynamak için (ayni anda 4 en fazla) rpg mod packli bir sunucu bana aylık kaça patlar?

RedLegendary

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Yıllardır hosting hizmeti kiralamadığım için bugünlerde hangileri iyi, fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama belki yardımcı olur diye birkaç şey yazayım.

Biraz uğraşırsan Oracle Cloud Free Tier kullanabilirsin. Hem ücret ödememiş olursun hem de sunucun 7/24 açık olur.

7/24 açık kalmasına gerek yoksa kendin hostlayıp ZeroTier ya da Tailscale gibi bir VPN hizmeti kullanabilirsin. Hatta evde sürekli bulunan ve düşük güç harcayan ikinci bir cihaz bulundurursan, eski bir telefon ya da bilgisayar gibi, Wake-on-LAN ile biri gireceği zaman otomatik olarak sunucunun açılmasını sağlayabilirsin.

Yok her türlü kiralayacağım diyorsan ucuz oluyorlar ama ben VPS kiralamanı tavsiye etmiyorum. Genelde ilk birkaç hafta bol kaynak ayırıp sonrasında düşürüyorlar. Sadece biri giriş yapmayı denediğinde açılan kredili sistemler varmış. Onlara bakmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

ByKai97

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, eğer sunucu kiralamak istiyorsanız bugünlerde yeni yeni ismini duyurmaya başlayan HybleHost'u sizlere kesinlikle öneririm sunucu kurulumu ve ilerisinde deneyimli ve ilgili ekibi ile sizlere yardımcı oluyor. Destek ekibi aktif bir şekilde sorunlarınızı çözmek için çalışıyor ve sizlere yardımcı oluyor. Detaylı bilgi için discord: bykai79

Pleyka

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir sürü hosting firması var artık. Üst seviye bir sunucu açmayacaksan eğer makul bir fiyatta olanı tercih etmen senin için daha iyi olacak

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
hazır paketlerin sunucularında oynamak en mantıklı fikir
aksi halde modlu sunucu hostlamak masraflı bir şey
shockbyte önerebilirim ama zamlandı sanırım indirim kodlarını da azaltmışlar

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ileride ayni sorunu yasayip kmbu konuyu bulabilme ihtimali olanlar icin:

Keyubu'dab 110 liraya kendi ihtiyacımız karşılayan bir makine kiraladım. Sadece bit ay açık tutacağım ve yarısını arkadaşım ödediği için bana uyguna geldi