Armor

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kıyafet giydiğinde canın üstünde çıkan armoru skript ile değiştirebilirmiyiz?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır ama plugin ile yaparsın :) çok kafa yorma bu skript'e bi gün kafayı yiycen ve herşeyi sildikten sonra pişman olucaksın, bırak skript'i gel bu taraf daha güzel daha özgür daha eğlenceli :D

ayrıca çıkanların neyini değiştiriceksin az bilgi ver? çıkan grinin üstündeki beyaz armor işaretinin sayısını mı yoksa zırhı takınca sana verdiği güç mü :p

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır ama plugin ile yaparsın :) çok kafa yorma bu skript'e bi gün kafayı yiycen ve herşeyi sildikten sonra pişman olucaksın, bırak skript'i gel bu taraf daha güzel daha özgür daha eğlenceli :D

ayrıca çıkanların neyini değiştiriceksin az bilgi ver? çıkan grinin üstündeki beyaz armor işaretinin sayısını mı yoksa zırhı takınca sana verdiği güç mü :p
beyaz armoru değiştirdiğinde zaten gücüde değişiyor :S :D

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11

bende diyorum javayı bırak skripte geç?

Kardeşim sizin ne hakkınız varki "skripti bırak javaya geç" diyorsunuz ki? Adam istediği şeyle uğraşamazmı?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende diyorum javayı bırak skripte geç?

Kardeşim sizin ne hakkınız varki "skripti bırak javaya geç" diyorsunuz ki? Adam istediği şeyle uğraşamazmı?
önce sakin ol :) ben sadece söyledim adama işgenec zoruyla java'ya geç demiyorum az sakin olursan sevinirim :)
dediğim şey burası daha özgür daha düzenli daha zevkli demek