[ArmyMC] 1.7.x & 1.8.x Zor Ve Eylenceli SkyBlock Sunucusu IP:ArmyMC.Nitrado.Net

TheArmy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

SUNUCU ADI: ArmyMC
VERSIYON: 1.7.x & 1.8.x
RAM: 3GB
SLOT: 42
SERVER IP: ArmyMC.Nitrado.Net

Servere 3 Adet Ada Eklenmiştir.
Spawn'a Yeni Eklentiler Yapıldı.

Buglar Bulundu Ve Kapatıldı.

Arena V.s Birçok Warp Eklendi.

VIP Özellikler Güncellendi.

Her Pazar 15:30'da Yapılacak Olan Eventler.

Serverde Bulunun Bug (Açık) Gibi Hataları Bize Bildirerek Bizden Güzel Ödüller Kazanabilirsiniz.

Din, dil, ırk ayrımı yapmak, diğer kullanıcıları ezik duruma düşürmek ceza sebebidir.
Hile kullanmak, buglardan faydalanmak ceza sebebidir.
Küfür, argo kelimeler içeren mesajlar yazmak ceza sebebidir.
Diğer kullanıcıları rahatsız etmek ceza sebebidir.
Başka sunucuların reklamlarını yapmak ban sebebidir.
Kendini yetkili gibi göstermek, diğer kullanıcılardan faydalanmak ban sebebidir.

Genellikle Bir Cok SkyBlock Sunucusu Cok Kolaydir Oyuncular Birbirlerinden Yardim Almadan Gelişirler Oyundaki Dostluk Cok Düşük Bir Seviyededir Ancak ArmyMC Bu Sorunu Ortadan Kaldirmak İçin Canla Başla Server İle İlgileniyor Zor Ve Eylenceli Olan ArmyMC Yeni Nesil SkyBlock Sunucusunu Sizlere Sunuyor.

YETKILI : akif.acar25
YETKILI : eminkaplann36
IP: ArmyMC.Nitrado.Net

Son düzenleme:

Dirt4ever

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler sw girmeyin berbat ötesi yetkililer leş
HydroTron diye beleşe vip almış bir bebe var
herkese küfür ediyor kendisi küfür yiyince adminlere h@yvan gibi ağlıyor mutele diye
gerçektende ilgisiz yetkililer bedavaya vip dağıtmalar felan zor ve eylenceli skyblock demişler
beleşe vip verdikleri arkadaşında golem sp ler havada uçuşuyor yani girmeyin boşa zaman kaybı
Saygılarımla = DeathPunch :)

mineciKıraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler sw girmeyin berbat ötesi yetkililer leş
HydroTron diye beleşe vip almış bir bebe var
herkese küfür ediyor kendisi küfür yiyince adminlere h@yvan gibi ağlıyor mutele diye
gerçektende ilgisiz yetkililer bedavaya vip dağıtmalar felan zor ve eylenceli skyblock demişler
beleşe vip verdikleri arkadaşında golem sp ler havada uçuşuyor yani girmeyin boşa zaman kaybı
Saygılarımla = DeathPunch :)
Merhaba yorumunuz için teşekkürler serverde hiç kimseye beleş vip vermedik hydrotron adlı şahısta parasıyla almıştır peki neden bukadar çok vip var sorarsan serverin ilk açıldığı gün vip lerde indirim yapmıştık ozaman alan çok oldu o yüzden (alım satım işlemlerini gösterebilirm)
2. olarak HydroTron adlı şahıs her nekadar kavgayı başlattıysada siz konuyu ailevi taraflara taşıdınız ve 2 nizde mutelendiniz
3. olarak ilgisiz yetkililer diyorsunuz bende pc başında oturup kahve içmiyorum yakında açılacak yeni sunucumz için hesaplar yapıyorum bi yandanda size vakit ayırmaya çalışıyorum
son olarak serveri beğenmediyseniz esc + bağlantıyı kes yapabilirsiniz iyi forumlar !