wLood
Yepyeni Sunucu Çok Yakında @2016
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucumuzun yapıtaşları baya oturmaya başladı , şimdi sıra mimar (builder) alımına geçtik.
Eğer sizde bu alıma katılmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurunuz!
Yaşınız (+15)
WorldEdit Bilginiz
Minecraft Bilginiz
Yaptığınız yapılar (En az 2 adet yapı)
Mediaval Build (orta çağ yapıları) Bilginiz
Mimar Özellikleri
Sunucuda pek bir özelliği yok , oyunculara tplenme özelliği mute kick v.b (güven sağlarsa arttırabilirim yetkilerini) buildleri genelde localhost (kendi bilgisayarımda kurdugum server) da yapacak o buildleri ben sunucuya geçireceğim.
Sunucu Mimari Özellikleri
Sunucu genelde mediaval build'den oluşmakta tabi sadece mediaval olacak diye bir kaide yok eski çağ yapıları da yaklaşık orta çağ gibi olduğu için old ages buildleri de yapacağız.
Eğer bende ArmyMC'de mimar olayım diyorsan formu doldur burdan bildir ya da siteden.
Bakın beyler PROFESYONEL diyorum PROFESYONEL gelip bana yerlere bloklar koyup quartz kullanmayın , mediaval build ne oldugunu bilin ilk önce!
play.ArmyMC.net - play.ArmyGamings.net
Skype Adresim
Smakoe-AG
Eğer sizde bu alıma katılmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurunuz!
Yaşınız (+15)
WorldEdit Bilginiz
Minecraft Bilginiz
Yaptığınız yapılar (En az 2 adet yapı)
Mediaval Build (orta çağ yapıları) Bilginiz
Mimar Özellikleri
Sunucuda pek bir özelliği yok , oyunculara tplenme özelliği mute kick v.b (güven sağlarsa arttırabilirim yetkilerini) buildleri genelde localhost (kendi bilgisayarımda kurdugum server) da yapacak o buildleri ben sunucuya geçireceğim.
Sunucu Mimari Özellikleri
Sunucu genelde mediaval build'den oluşmakta tabi sadece mediaval olacak diye bir kaide yok eski çağ yapıları da yaklaşık orta çağ gibi olduğu için old ages buildleri de yapacağız.
Eğer bende ArmyMC'de mimar olayım diyorsan formu doldur burdan bildir ya da siteden.
Bakın beyler PROFESYONEL diyorum PROFESYONEL gelip bana yerlere bloklar koyup quartz kullanmayın , mediaval build ne oldugunu bilin ilk önce!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
play.ArmyMC.net - play.ArmyGamings.net
Skype Adresim
Smakoe-AG