MutantPanda
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba değerli forum üyeleri, ben Arrival Network adlı suncunun yapımcısıyım.Aylardır bu proje üzerinde çalışıyorum.Ama bu sunucu diğer ki sunuculara benzemiyor.Her şeyin kusursuz ve sıkmadan işlemesini sağlamak için çalışıyorum.Egg Wars, Sky Wars, Rush gibi oyunlardan sıkıldım artık.Bu forumda bir tek ben mi yeni oyun modlarını seviyorum?Gelelim asıl konuya.Sunucum tabii ki bir hub sunucu.Ve ben bu sunucuyu tek başıma yapmaya çalışıyorum.Hazır plugin kullanmayıp skript ile sistemleri yapmaya çalışıyorum.Ve şu an sunucunun tahminen %70'i skript.Bir sorunum var.Bütün şeyleri tek başıma yapıp, düşünüp, test etmem gerekiyor.Bunları tek başıma yaparken zorlanıyorum.Yanıma, bana yardım edebilecek kişiler arıyorum.Bu kişiler her konu bakımından bana yardım edebilecek kişiler olması gerekiyor.Skript bilgisi yeterince olması gerekiyor.Skript'i öğrenmeye çalışanlarıda kabul ediyorum.Benle birlikte çalışmak için yorum kısmına Facebook, Skype, Discord gibi size ulaşabileceğim yerleri yazmanız yeterli.
Ana amacım para kazanmak değil, amacım eğlenmek ve eğlendirmek.
Öncelik GÜVEN!