Arsenic Network | Yetkili Alım

ArsenicNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Moderator
  3. Mimar
  4. Rehber
  5. Youtuber
  6. Diğer
Sunucu IP Adresi
mc.arsenicnetwork.com
Arsenic'in yolculuğu yaklaşık 8 yıl önce basit bir Survival sunucuya girmesiyle başladı. Çeşitlik Türk sunucularından edindiği arkadaşlıklarla ve tecrübeyle büyümeye devam etti, istediği kaliteyi ve sürekliliği bulmakta zorlanınca radikal bir karar alarak ilk sunucusunu kurdu. Şu ana kadar 20'den fazla sunucu açıp kimisinde başarılı, kimisinde başarısız olup sayısız tecrübe elde etti. Arsenic, her geçen gün artan bilgisiyle kendini sadece bir alanda değil, her alanda geliştirmiştir. Bizim amacımız, oyuncuların günlük hayatındaki streslerini unutturup yeni bir arkadaş çevresi kurup kafalarını dağıtmasıdır.

Sunucumuzun sürümü 1.8x
Sunucumuzun lokasyonu Türkiyedir
Ram 17gb'dir
Zor-Hosting.com üzerinden açılmıştır sunucumuz.
web sitemiz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(yakında aktif olucaktır tasarımı yapılıyor)

Sizlerden ne mi bekliyoruz ?
Sunucu içerisinde saygılı , ahlaklı bir tutum içerisinde olup oyuncular ile ilgili arkadaş canlısı bir tutum sergilemenizi bekliyoruz .

Alınacak yetkililer;
1-) Mimar takımı (BuildTeam şeklinde)
2-) Pluginer - Skripter - Developer (Yardımcı şeklinde olucaktır Yöneticimiz plugin konusunda bilgisi mevcuttur)
3-) Destek - Sİte Destek (Türkçe telafuzu iyi olan arkadaşlar alınacaktır ! )
4-) Discord'dan anlıyan bilgili deneyimli arkadaşlar alınacaktır !

NOT: Bazı şeyler için deneyim zorunlu değildir sonuçta hepimiz bir yerden başlamak zorundayız
NOT: Yaş sınırı 16 ve üzeridir !
NOT: Discord adresim (kişisel) 0kan#4431

Başvuru mesajı :
İsim:
Alanınız :
Sunucuyu ileride nerelere getirebilirsiniz :
Hedefiniz nelerdir :

Sunucumuzun tasarım konusu : https://www.******.com/konu/arsenic-network-animasyonlu-ozel-konu-tasarimi.92211/

Son düzenleme:

asdasdasfdss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim: Burak
Deneyim: çok fazla server v.bde pluginer oldum ve başarılı oldum bu yüzdende sizin yanınzada gelmeye karar verdim
Alanınız : Pluginer
Sunucuyu ileride nerelere getirebilirsiniz : Kurucumuz ne isterse
Hedefiniz nelerdir : Hedefim sadece benim hedefim değil kurucunun hedefide eminimki böyledir, sonoyuncu craftrise v.b şeylere kadar ulaşmamız İnşallah,

Not site v.bde yapabilirim

Sareee

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İletişim bilgilerim: İnstagram: saree.ozk Discord: Sare#4145
İsim: Sare
Deneyim: 15 den fazla sunucuda çalıştım moderatör, admin olarak 10+ aktiflikti hepsi.
Alanınız : Moderatör. Admin.
Sunucuyu ileride nerelere getirebilirsiniz : -
Hedefiniz nelerdir : Benim kendi hedefim 1 2 yılı aşarsak ve sizin sunucunuzu gerçekten beğenirsem ortaklık olacaktır beni beğeneceğinize inanıyorum :)

ArsenicNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim: Burak
Deneyim: çok fazla server v.bde pluginer oldum ve başarılı oldum bu yüzdende sizin yanınzada gelmeye karar verdim
Alanınız : Pluginer
Sunucuyu ileride nerelere getirebilirsiniz : Kurucumuz ne isterse
Hedefiniz nelerdir : Hedefim sadece benim hedefim değil kurucunun hedefide eminimki böyledir, sonoyuncu craftrise v.b şeylere kadar ulaşmamız İnşallah,

Not site v.bde yapabilirim
Discorddan ulaşabilirmisiniz rica etsem 0kan#4431

Son düzenleme: