Artık Bende Preimum

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kul hakkı yemişsin ve burda bize anlata anlata bitirememişsin. Biri senin çalışıp biriktirdiğin paraları çalsa ne düşünürsün ?

Not : Kesinlikle yorumuma ' sanane , seni ilgilendirmez vb. ' yorumlar yapıcaksın. Bu da senin kişiliğini gösteriliyor. Yazdıklarımı iyice düşündükten sonra bana hak vericeksin.

Ayrıca bu konudaki tüm yazıları üşenmeden fotokopisini çekip polise vericeğim.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Umarım resmî site dışındaki bir eyrden ucuza almamışsınızdır. Çünkü Mojang tüm yasa dışı gift-code'ları siliyor. Bilginiz olsun istedim. Hayırlı olsun ayrıca.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha ha ha :D Yorumlarınıza bakıp 2 saattir gülüyorum. Madem bu işleri bilmiyorsunuz daha ne konuşuyorsunuz ki? Sallıyormuşum. Benim cebimde 5 kuruş para yok o yüzden böyle işlere girdim.

Çalışarak para kazanabilirsin hırsızlık yaparak para kazanamazsın. Sen para kazandığını sanıyorsun o paradan hayır gelmez emin ol

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Gençler çok uzattınız. Ben buraya polise vermeniz için kanıt koymadım. Adam gibi yorum yapacaksanız yapın onun dışındakiler umumda değil :)

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
BİZ ADAM GİBİ YORUM YAPIYORUZ. SENİN GİBİ ADAM OLMAYA ÇALIŞAN BEBELERDEN DEĞİLİZ. SİNİR OLDUM YA BIRAK KONUNU RAPOR EDİYORUM . SENİ TAKMIYACAĞIM. ALLAH BÜYÜKTÜR VE HERŞEYİ GÖRÜR.

slayer23

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
BİZ ADAM GİBİ YORUM YAPIYORUZ. SENİN GİBİ ADAM OLMAYA ÇALIŞAN BEBELERDEN DEĞİLİZ. SİNİR OLDUM YA BIRAK KONUNU RAPOR EDİYORUM . SENİ TAKMIYACAĞIM. ALLAH BÜYÜKTÜR VE HERŞEYİ GÖRÜR.

dur sakın bizide yakma içinde :)