Artık Bukkit kurmak daha kolay! Link ve run.bat kodu unutmaya son! BukkitInstaller!

Işinize yaradı mı?

• Evet!

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hayur.

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bukkit server kuracaksınız... Bukkitin linkini mi unuttunuz? Run.bata ne yazacağınızı mı unuttunuz? Yada hiç mi bilmiyorzunuz? BukkitInstaller yardımınıza koşuyor! Tamamen benim yapımım olan BukkitInstaller ile internetten otomatik olarak bukkiti indirip run.bat ı ayarlıyor!

Video:

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirüsTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Fikir.Ben Senin Yerinde Olsam Computerİnstaller Gibi bir şey yapardım.Tıklıyoruz Hemen Yanımızda Bilgisayarımızın Klonu Oluşuyor :sırıtmak: Oyunda Değil Lan Gerçekte.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yeni başlayanlar için güzel ama kısır bir şey. Run.bat koduna kendi kod eklemelerinle çözülen birçok sorun var. Bukkit'i de kendilerinin güncellemesini daha mantıklı buluyorum, bazı sürümler bi öncekinden yavaş çalıştığı için güncellemezsiniz. Anlatım yinede güzel ellerinize sağlık :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yeni başlayanlar için güzel ama kısır bir şey. Run.bat koduna kendi kod eklemelerinle çözülen birçok sorun var. Bukkit'i de kendilerinin güncellemesini daha mantıklı buluyorum, bazı sürümler bi öncekinden yavaş çalıştığı için güncellemezsiniz. Anlatım yinede güzel ellerinize sağlık :)
teşekkürler... Yakın zamanda başka programlarla da geleceğim...