Artık Çok Yenilik Gerek.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır açmak istediğim bir konuydu.

Biliyorsunuz forum son zamanlarda düzgün hiçbir yenilik getirmedi, getirdiyse de kaldırmış çünkü hiçbir şey göremiyorum. Tek kayda değer olan son zamanlarda gelmiş ama işlevi olmayan değerlendirme sistemi. Bunun dışında unvanlar tek kalıyor yenilik olarak. Evet, biliyoruz arka planda görmediğimiz yerlerde çok uğraşıyorlar ama ön planda hiçbir şey göremiyoruz. Artık yenilik gelmesi gerekmez mi?

Gruplar gelebilir.
Beğenme sistemi yerine daha işlevsel bir sistem gelebilir.
Daha estetik bir tema gelebilir. Siyah tema şu an kalıp gibi duruyor.
Bazı yerlere ses desteği gelebilir.
Sağ kısma popüler forumlar eklenebilir.
Unvanlar çeşitlendirilmeli.

Yani bu şekilde birçok yenilik yapılabilir umarım yöneticiler sesimizi duyar çünkü defalarca söylememe rağmen hala yenilik gelmedi kayda değer.

karahan117

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Grup sistemi kesinlikle gelmemeli. Burası bir forum, burada paylaşılan bilgiyi tüm üyeler okuyabilmeli. Birisi gidip atıyorum "Mimari Uzmanları" diye bir grup açıp orada bu işin uzmanlığıyla ilgili konular paylaşsa sadece gruptakilerin görmesi veya eleştirmesi biraz saçma olmaz mı? Ayrıca zamanında olan bu özellik yüzünden bazı üyeler başkaları görmeyecek diye +18 gruplar açıp gerçekten kışkırtıcı içerikler paylaşmıştı ki bu da işin çok başka bir riski. Ayrıca kesinlikle emin olmamakla beraber yazılım kısmında da bir çeşit problemler olduğunu duydum bu eklenti ile alakalı.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Grup sistemi kesinlikle gelmemeli. Burası bir forum, burada paylaşılan bilgiyi tüm üyeler okuyabilmeli. Birisi gidip atıyorum "Mimari Uzmanları" diye bir grup açıp orada bu işin uzmanlığıyla ilgili konular paylaşsa sadece gruptakilerin görmesi veya eleştirmesi biraz saçma olmaz mı? Ayrıca zamanında olan bu özellik yüzünden bazı üyeler başkaları görmeyecek diye +18 gruplar açıp gerçekten kışkırtıcı içerikler paylaşmıştı ki bu da işin çok başka bir riski. Ayrıca kesinlikle emin olmamakla beraber yazılım kısmında da bir çeşit problemler olduğunu duydum bu eklenti ile alakalı.
Yöneticiler grupları kontrol edebilir bence. Ayrıca her önüne gelen açamaz. Mesaj sınırı değilde forumda 1 yıl veya belirli bir süre kalanlar açabilir yalnızca grup. Böyle bir sistem uygulanabilir.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yöneticiler grupları kontrol edebilir bence. Ayrıca her önüne gelen açamaz. Mesaj sınırı değilde forumda 1 yıl veya belirli bir süre kalanlar açabilir yalnızca grup. Böyle bir sistem uygulanabilir.
Grup sistemini sohbette sormuştum fakat getirmeyiz demişlerdi.
Admicos da sözlüğü önermişti.Sanırım çalışmaya başlamışlardı.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Dediklerine tamamen katılıyorum.Ama grup olayı tamamen saçma.Grup olayı eklenicek 11 6 yaşında ki çocuklar grup açacak biz daha iyiyiz dicek sonra grup sıralaması gelcek iyice içine etcekler ortalığın.

Hiç girilmesine gerek yok o olaya.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Grupların açılmasını tek isteme sebebim ilk anti lapis grubunu açan olmak istemek

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Grupların açılmasını tek isteme sebebim ilk anti lapis grubunu açan olmak istemek
Senden önce açıcam. Muahahaha!!

Dediklerine tamamen katılıyorum.Ama grup olayı tamamen saçma.Grup olayı eklenicek 11 6 yaşında ki çocuklar grup açacak biz daha iyiyiz dicek sonra grup sıralaması gelcek iyice içine etcekler ortalığın.

Hiç girilmesine gerek yok o olaya.

Diğer özellikleri de eklemiyorlar. Eee, ne yapıcaz o zaman sen söyle?

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Direk uygulamak istiyorsan imza siteleri var.Ordan amacına ulaşabilirsin

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Foruma kesinlikle daha çok ünvan ve madalyalar eklenmeli.Ayrıca değerlendirme sistemi kaldırılmalı.Çünkü hem köşede görüntü kirliliği hemde foruma saçmalık katıyor.Eğer kaldırılmazsa sisteme değişiklik getirilmeli.Yani yıldızlar ne kadar yüksekse o konu o kadar üstlerde gözükmeli.Ayrıca forumun en büyük yeniliği bence Minecraft evreninden çıkıp diğer oyunlara da ilgi gösterilmesi oldu.Yani diğer oyunlara da forumlar,konular açılması vb.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Foruma kesinlikle daha çok ünvan ve madalyalar eklenmeli.Ayrıca değerlendirme sistemi kaldırılmalı.Çünkü hem köşede görüntü kirliliği hemde foruma saçmalık katıyor.Eğer kaldırılmazsa sisteme değişiklik getirilmeli.Yani yıldızlar ne kadar yüksekse o konu o kadar üstlerde gözükmeli.Ayrıca forumun en büyük yeniliği bence Minecraft evreninden çıkıp diğer oyunlara da ilgi gösterilmesi oldu.Yani diğer oyunlara da forumlar,konular açılması vb.
Ama işlevsel değil. Benim belirtmek istediğim işlevsel ve kullanabileceğimiz şeyler. Yoksa ne yapayım ben kullanmayacaksam değerlendirme sistemini.