Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
paramız yok napalım onlar hep zengin biz? o oyun kurucuları oyuna nekadar çaba sarfetselerde iyi bir oyun yapsalarda hepsinin gözü parada!
Paramızın olmaması kul hakkına girebileceğimiz anlamına gelmez. Zaten para kazanmak için oyun yapıyorlar ,herkes bir şeyleri para kazanmak için yapıyor.

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer doğru dürüst oyununu,filmini indirirsen bir şey olmaz.Ama gidip indirdiğin filmleri oyunları müzikleri yayınlarsan o zaman başın belaya girer.Ayrıca IP gizleme var.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şahsen mutlu oldum kendim bizzat para biriktirip alırım her oyunu ama bazıları crack kullananlara bir şey demiyor Minecraftte başlarda cracktim şu an premium um :)

Da bu iş öyle kolay kolay olmaz zor :)

sonicmc4

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben para biriktiriyim diyorum olmuyor oyun alınmıyor TEBRİKLER 2.5 YAŞINDAN BERİ OLAN PC HAYATINIZ BİTTİ :lav:[DOUBLEPOST=1385044715,1385044280][/DOUBLEPOST]
ben para biriktiriyim diyorum olmuyor oyun alınmıyor TEBRİKLER 2.5 YAŞINDAN BERİ OLAN PC HAYATINIZ BİTTİ :lav:
evimde 50 lira var kredi kartı yok
ve şle bir şey var mesala 10 yıl bekledim gta v aldım videolarda OOO AAAA VAAAY
oyayınca bumuymuş leyn

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yapamazlar, yapsalar bile birkaç crack program indirenleri bulunlar, düşünsenize. 75 Milyon nüfus bir ülkedekilerin %90'ında bilgisayar var desek, %85'ide crack kullanıyor desek. Milyonlar, var hepsini kontrol edebilmeleri 8 kelime ile I-M-K-A-N-S-I-Z

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yapamazlar, yapsalar bile birkaç crack program indirenleri bulunlar, düşünsenize. 75 Milyon nüfus bir ülkedekilerin %90'ında bilgisayar var desek, %85'ide crack kullanıyor desek. Milyonlar, var hepsini kontrol edebilmeleri 8 kelime ile I-M-K-A-N-S-I-Z
neyse şimdik onu boşver benim mc açılmıyor napcam ;(

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
asdfads Beyler çaktırmadan flaşı takın indirmeye başlayın :D
İnternet kafecileri sömürelim :D

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkcası Pek Zannetmiyorum Böyle bir şey Olacağını.
Öncedende Müzikler İçin BÖyle Bir Olay Meydana Gelmişti Gördügünüz gibi Halen indirilebiliyor :p