Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tek kelime"İMKANSIZ" eğerki oyun yapımcısı izin verirse(Notch gibi) böyle bir ceza uygulanamaz.Ayrıca eğerki Türkiye Amerika ile anlaşmadığı sürece bizim dokunulmazlığımız var.Yani not problem...

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İyide sadece minecraft için değil.
Mesela Mount Blade warband cracked,crack vb. linkler açılmaz olmuyacak vb.

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tek kelime"İMKANSIZ" eğerki oyun yapımcısı izin verirse(Notch gibi) böyle bir ceza uygulanamaz.Ayrıca eğerki Türkiye Amerika ile anlaşmadığı sürece bizim dokunulmazlığımız var.Yani not problem...
Güldürdün.. Notch'un Demesiyle Olmuyor Bu İşler Koskoca Ekibin Emeği, Bir Kişi Kalkıp Karar Veremez Buna. Hem O Olay Öyle Gerçekleşmedi Biraz Araştir Ne Demek istediğini Anlarsin Adamın.

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güldürdün.. Notch'un Demesiyle Olmuyor Bu İşler Koskoca Ekibin Emeği, Bir Kişi Kalkıp Karar Veremez Buna. Hem O Olay Öyle Gerçekleşmedi Biraz Araştir Ne Demek istediğini Anlarsin Adamın.

Bak benim demek istediğimi yanlış anladın galiba.Gene uğraşacazda neyse.Yapımcısı izin verirse derken ekipte demek istedim.Yani 1 kişi demesiyle evet olmaz.2. olarak Notch"Just pirate it. If you still like it when you can afford it in the future, buy it then. Also don't forget to feel bad. :)" dedi yani "İsterseniz korsan kullanın ama asla orjinal kullandığınız gibi hissetmezsiniz" dedi.(Çeviri hatalı ama bunu demek istedi) Yani buda Notch'un "Kesinlikle korsan kullanmayın!" demediğini söylüyorum.Bunu anlatmaya çalıştım.Sorun??

ByMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler MARKUS PRESSON Minecraft ı Cracked Oynamamıza İzin Veriyor.
(Paranız Yoksa Ama)

Vizroy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle böyle bir şey olmaz

Bu arada bazıları orjinal alsın felan demiş o adam, %90 alamadığı için korsan oynuyor.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
70 milyon insanda 30milyonunun interneti olduğunu varsaysak nasıl kontrol etsinler 30milyon insanı bi düşünün, saçma sapan konuşmayın adam torrentin linkini her yerde paylaşır engel olamazlar.