Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne aileler var bir oyuna 100 lira verilirmi diyen
Ne aileler var 6 oyun parası ile aile geçiştirmeye çalışan
Ne aileler var 100 oyun parası ile yaşayan ve yardımsever olmayan
İnsanlar eşit mi ? Sizce ?

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen o aşırı şiddet ise GTA ne, Crysis Ne, Assasins Creed 4 ne, Call Of Duty Ne???

Ekleme: Minecraft Oyununu Okul Öncesi Olarak Algılıyor Yasakçılar :D :D :D :D :D

Crysis'a laf yok en sevdigim 1. Oyun. Ve uzayli öldürmenin neresi aşırı şiddet? :D (celleri gebertmek disinda :D)

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Torrent devri devam ediyor internet yasasında bizi ilgilendiren maddeler yok sadece site sahipleri dikkat edecek (+18 cinsel içerik vs. vs...)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@Prospekt ne konu açmışın yav senden popisi yok artık forumda :/
Türkiyedeki internet güvenliğini gözünüzde fazla büyütüyorsunuz, ben aylar film indiriyorum müzik indiriyorum oyun indiriyorum hiçbişey olmadı.
Yani korkmayın size bir şey olmaz, mantıklı düşünün biraz, farzedinki sitenin birine girdiniz 3 popup sitenin heryeri reklamla kaplı o popup'ların biri webcam sohbet sitelerine ait böyle dandik bi site yüzünden 3000 lira ceza alırsanız ne kadar saçma olur dimi ?

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya indirin işte bu sadece bir söylenti hala aynı indirinnn!!!! sadece site sahipleri ile ilgili bir kural torrent bir site değilki yasaklansın !!!

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@Prospekt ne konu açmışın yav senden popisi yok artık forumda :/
Türkiyedeki internet güvenliğini gözünüzde fazla büyütüyorsunuz, ben aylar film indiriyorum müzik indiriyorum oyun indiriyorum hiçbişey olmadı.
Yani korkmayın size bir şey olmaz, mantıklı düşünün biraz, farzedinki sitenin birine girdiniz 3 popup sitenin heryeri reklamla kaplı o popup'ların biri webcam sohbet sitelerine ait böyle dandik bi site yüzünden 3000 lira ceza alırsanız ne kadar saçma olur dimi ?
ne popisi lo :D
ha bu arada bakınca 12 sayfa olmuş :D