Artık Minecraft'ınız Kasmayacak!

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu yöntem ile 15-20 fps'den 150 - 160 fps'ye yükseldi(hypixel'in sunucu lobisinde, siz düşünün düz dünyada kaç olur :sırıtmak: ) Talimatlar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
alıntıdır.
1. Masaüstünde herhangi bir yere sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası'na tıklayın.

2. Sol taraftaki 3D Ayarlarının altındaki 3D Ayarlarının Yönetilmesine tıklayın.

3. Kullanmak istediğim dil'in altındaki Program Ayarlarına tıklayın.

4. Ordan Ekle ye tıklayın ve ardından Gözata tıklayın

5. Ve ordan minecraft oyununun klasörüne gelip oyuna tıklayın

6. Tıkladıktan sonra Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin: in altındakı yere tıklayın ve Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisine tıklayın ve uygulaya tıklayıp NVIDIA denetim masasından çıkın
Yada benim yaptığım gibi girerken oyuna sağ tıklayıp grafik işlemcisi falan yazan yerden NVIDIA yazanı seçebilirsiniz.
Ati için:
Eger ati kullanıyorsa Catalyst Control Center ' i açın Gaming kategorisinden 3D application settings e tıklayın.New application u seçip save e tıklayın ordan programı seçin

anka06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eger ati kullanıyorsa Catalyst Control Center ' i açın Gaming kategorisinden 3D application settings e tıklayın.New application u seçip save e tıklayın ordan programı seçin

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya intelse benim laptop intelde ama ilerde masaüstüne format attırcam
Not:Win8 işletim sistemim var ekran kartıda yanlış değilsem intel hd gapichs 4000 di

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
5. Ve ordan minecraft oyununun klasörüne gelip oyuna tıklayın

Burada demek istediğin dosyayı düzgün belirtseydin. '.minecraft' mı yoksa masaüstündeki kısayol olan minecraft.exe mi ?

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer 1.6.2 Cracked Kullanıoyrsanız.Kısayol ile başlatırsanız kasma yapar.Direk .minecraft'a attığınız dosyayı masaüstüne kopyalayin o biliyor zaten nereye dosya çıkaracağını

Setup ile kurdum minecraftı. Masaüstüme bir kısayol oluşturdu onu kullanıyorum. Dediğini nasıl yapabilirim?

desruyel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Kardeşim anlayamadım yaw benimki ATİ de nasııl yapcam bu Catalyst control center nerde ?

Datron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ilk senin talimatlarinla yaptim yapmasi biraz uzun suruyordu ekranin sag altindaki (o kisayol menusu varya) bardan nvidia kontrol paneli kisayolu vardi ona iki kez sol tikladim kisayol paneli acildi oradan yaptim fark etti am grafiklerde gitti :p

Ace 2 den yolladım. Çal keke Çal ^^

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende 2. adım yok 3D ayarların yönetilmes diye bir şey çıkmadı[DOUBLEPOST=1377541782,1377541697][/DOUBLEPOST]hah tmm tmm gelişmiş moddaymış[DOUBLEPOST=1377542345][/DOUBLEPOST]6. adımda ''Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin'' nerde yazıyo