Axe_Lord 333
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu yöntem ile 15-20 fps'den 150 - 160 fps'ye yükseldi(hypixel'in sunucu lobisinde, siz düşünün düz dünyada kaç olur :sırıtmak: ) Talimatlar
1. Masaüstünde herhangi bir yere sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası'na tıklayın.
2. Sol taraftaki 3D Ayarlarının altındaki 3D Ayarlarının Yönetilmesine tıklayın.
3. Kullanmak istediğim dil'in altındaki Program Ayarlarına tıklayın.
4. Ordan Ekle ye tıklayın ve ardından Gözata tıklayın
5. Ve ordan minecraft oyununun klasörüne gelip oyuna tıklayın
6. Tıkladıktan sonra Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin: in altındakı yere tıklayın ve Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisine tıklayın ve uygulaya tıklayıp NVIDIA denetim masasından çıkın
Yada benim yaptığım gibi girerken oyuna sağ tıklayıp grafik işlemcisi falan yazan yerden NVIDIA yazanı seçebilirsiniz.
Ati için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
alıntıdır.1. Masaüstünde herhangi bir yere sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası'na tıklayın.
2. Sol taraftaki 3D Ayarlarının altındaki 3D Ayarlarının Yönetilmesine tıklayın.
3. Kullanmak istediğim dil'in altındaki Program Ayarlarına tıklayın.
4. Ordan Ekle ye tıklayın ve ardından Gözata tıklayın
5. Ve ordan minecraft oyununun klasörüne gelip oyuna tıklayın
6. Tıkladıktan sonra Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin: in altındakı yere tıklayın ve Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisine tıklayın ve uygulaya tıklayıp NVIDIA denetim masasından çıkın
Yada benim yaptığım gibi girerken oyuna sağ tıklayıp grafik işlemcisi falan yazan yerden NVIDIA yazanı seçebilirsiniz.
Ati için:
Eger ati kullanıyorsa Catalyst Control Center ' i açın Gaming kategorisinden 3D application settings e tıklayın.New application u seçip save e tıklayın ordan programı seçin