options:
kayitmesaji: Dusunce dogulacak yer kaydedildi!
dususmesaji: &4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın.
command /dusunceburadandevamet:
permission: skript.admin
trigger:
set {vspawn} to location of player
message "{@kayitmesaji}"
stop
on damage:
if y-coordinate of victim is below 0:
cancel event
teleport victim to {vspawn}
send "{@dususmesaji}" to victim
stop
dostum araştırdım ama senin gibi ayrıntılı veren bulamamıştım teşekkür ederimaz araştır be kardeşim
Kod:command /dusunceburadandevamet: permission: skript.admin trigger: set {vspawn} to location of player message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!" stop on damage: if y-coordinate of victim is below 0: cancel event teleport victim to {vspawn} send "&4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim stop
https://forum.gamer.com.tr/konu/istek-skyblock-skriptleri.352036/
dsotum bunun 1 dünyaya özel oalnı vat mı çünkü adam world dünyasınra düşer buraya ışınlar sadece "lobi" dünyasıan özel oalrak yapabilirmiyizdostum araştırdım ama senin gibi ayrıntılı veren bulamamıştım teşekkür ederim![]()
options:
kayitmesaji: Dusunce dogulacak yer kaydedildi!
dususmesaji: &4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın.
dunya: world
command /dusunceburadandevamet:
permission: skript.admin
trigger:
set {vspawn} to location of player
message "{@kayitmesaji}"
stop
on damage:
if y-coordinate of victim is below 0:
if player is in "{@dunya}":
cancel event
teleport victim to {vspawn}
send "{@dususmesaji}" to victim
stop
knk bu komutları nereye yazacaz pekiaz araştır be kardeşim
Kod:options: kayitmesaji: Dusunce dogulacak yer kaydedildi! dususmesaji: &4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın. command /dusunceburadandevamet: permission: skript.admin trigger: set {vspawn} to location of player message "{@kayitmesaji}" stop on damage: if y-coordinate of victim is below 0: cancel event teleport victim to {vspawn} send "{@dususmesaji}" to victim stop
spawn'a git ve /dusunceburadandevamet yaz. Her şey hazır iyi oyunlar mesajları ister düzenle ister düzenleme.
hocam oyun içinde /dusunceburadandevamet yazınca hiçbir fonksiyon etkileşimi olmuyor.az araştır be kardeşim
Kod:options: kayitmesaji: Dusunce dogulacak yer kaydedildi! dususmesaji: &4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın. dunya: world command /dusunceburadandevamet: permission: skript.admin trigger: set {vspawn} to location of player message "{@kayitmesaji}" stop on damage: if y-coordinate of victim is below 0: if player is in "{@dunya}": cancel event teleport victim to {vspawn} send "{@dususmesaji}" to victim stop
spawn'a git ve /dusunceburadandevamet yaz. Her şey hazır iyi oyunlar mesajları ister düzenle ister düzenleme.
Kodda herhangi bir problem yok, calismasi lazim... Hangi skript surumunu kullaniyorsunuz?hocam oyun içinde /dusunceburadandevamet yazınca hiçbir fonksiyon etkileşimi olmuyor.