SonRooster
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Alınacak Yetkililer
-
- Moderator
- Mimar
- Rehber
- Youtuber
- Diğer
- Sunucu IP Adresi
- YAKINDA
Merhaba KasabaCraft, VGCraft olarak 2 projemiz oldu ancak yönetimsel problemler sebebi ile bu projelerin sonuna gelindi ve artık AsgardCraft olarak yeniden ConconCraft konseptli sunucumuz ile piyasaya giriş yapmış olduk.
Sunucu henüz geliştirilme aşamasında olduğu için hem iş hem sunucu ile ilgilenmek bir süre sonra beni yormaya başladı ve artık sunucunun açılmasına kısa bir süre kaldığından dolayı yetkili ekibini toplamaya karar verdim sende bu projede yer alıp tr serverinda en iyi sunuculardan biri olmaya aday olan bu sunucuda yetkili olabilirsin davet linki ve bireysel discord adresim alt kısımda mevcut
Yetkili olmak için yapmanız gerekenler ticket açıp aşağıdaki formu atmak olacaktır.
İsim:
Bu yetkide daha önceki tecrübelerini anlatırmısın:
Neden AsgardCraft:
Discord: dVUafEep4m (bu kodu dircord sunucuya katıl sekmesine yapıştırın)
Bireysel: ☆ Ates#4475
Sunucu henüz geliştirilme aşamasında olduğu için hem iş hem sunucu ile ilgilenmek bir süre sonra beni yormaya başladı ve artık sunucunun açılmasına kısa bir süre kaldığından dolayı yetkili ekibini toplamaya karar verdim sende bu projede yer alıp tr serverinda en iyi sunuculardan biri olmaya aday olan bu sunucuda yetkili olabilirsin davet linki ve bireysel discord adresim alt kısımda mevcut
Yetkili olmak için yapmanız gerekenler ticket açıp aşağıdaki formu atmak olacaktır.
İsim:
Bu yetkide daha önceki tecrübelerini anlatırmısın:
Neden AsgardCraft:
Discord: dVUafEep4m (bu kodu dircord sunucuya katıl sekmesine yapıştırın)
Bireysel: ☆ Ates#4475