Aşık Olduğunuz Eski Sistemleri Windows 10'a Yükseltmenin Vakti Geldi ! [İNTEL KULLANICILARI İÇİN]

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evvet arkadaşlar.
Başlıktanda az çok anlaşılacağı gibi
artık Windows 10'a geçme vakti geldi !
Neden mi ? Çünkü İntel'in yeni çıkacak olan işlemcileri (Muhtemelen 2017'de çıkacak olan Cannonlake mimarili işlemciler.)
Windows 10 dışında hiçbir işletim sistemini kabul etmeyecek !
Evet , yanlış duymadınız hiçbir işletim sistemini kabul etmeyecek.
Çalıştırsanız bile (Ki %0,01 oranından bile daha az bu ihtimal.) korunma vb. işlemlerden mahrum kalacaksınız.
Ayrıca Windows 10 bazı arkadaşlarımızın forumda açtığı konularda ki gibi hem fps artışı yaşatır size hemde
yeni bir deneyim yaşar hemde iyi bir işletim sistemine sahip olursunuz.
En basitinden bence Windows 10 ile gelen tasarım/tema ve Internet Explorer teması kullanışlı.
Bir dakika ben Internet Explorer mi dedim ?
Evet yanlış duymadınız artık Internet Explorer eskisine göre daha iyi !
NOT : Kaynak isteyen arkadaşlar özelden kaynak adresi belirtebilirim.

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Her ne kadar yazılımsal amaçlar için yapılmış denebilse bile ben bunun anlaşmalı bir olay olduğunu düşünüyorum. En çok garibime giden şey ise Microsoft'un bu kadar tanıttığı ve insanları değiştirmeye zorladığı işletim sistemi Windows 10'un ücretsiz olması

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İşlemci boot kaydı arayıp sistemin Windows 10 olup olmadığını kontrol edicek gibi bir teori bana aşırı saçma geldi
Daha çok mimari sadece Windows 10a özel olacak gibi bir şey daha mantıklı olabilir

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İşlemci boot kaydı arayıp sistemin Windows 10 olup olmadığını kontrol edicek gibi bir teori bana aşırı saçma geldi
Daha çok mimari sadece Windows 10a özel olacak gibi bir şey daha mantıklı olabilir
Hayır mantıken 2017'den sonra sadece windows 10'u destekleyecekse nerede diğer işletim sistemleri ._.
Bence yanlış bir hareket hatta haberin gerçek olduğuna inanmıyorum xd

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Haberin gerçekliği açık değil. Çünkü ileride çıkacak Cannonlake mimarili sunucu işlemcileri de olacak.
Sunucular genel kullanım için tasarlanmış bir işletim sisteminde ne kadar performans verir ki?