AsillerCraft.nitrado.net |Türkiyede Bir İlk Arabayarışı/Minigames/Survival/Skyblock

Melih1951

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft Çekirdek[Genel] Sunucumuz Açılmıştır.
her şey Eksiz Ve Tamdır.
Kurucular
1-Melih
2-Hasan
Oyunlar
1Minigames
[GemiSavasları,Spleef,Paintball,Herkestek,TnTKacis,KaleSavaslari]
2-Survival
3-Skyblock
4- ArabaYarışı
5-HungerGames
6-The Walls

7-GunPVP
8- Creative

VipBilgi
/kit AsilVip Diamond Set Alımı Yalnızca 1 Kez.
Kafasına İstediği Herşeyi Geçirebilir /hat
[AsilVip] Tagı
12:00 - 22:00 Destek
Server Doluyken Girebilme.
Skyblockta 30 K Para
Skyblockta 2 Spawner Hakkı
Anında Tamir Özelliği.
Sunucu Özellikleri
Ram 6 GB Asla Lag Olmaz.
1000M Hat
Serverde Merdivenlere Oturulabilir.
Asla Hile Bulunmaz.
Server Yenidir.
Server Kapanma İhtimali Yoktur.
Server ip:AsillerCraft.nitrado.net
Alıntı hiçbir Harita Bulunmamaktadır[Lobiyi Kendimiz Editledik].El Emeği Göz Nurudur.Çok Uzun Bir Süre Uğraşılmıştır.Harita Çalınımı Kesinlikle Yasaktır.[Denemeyin]

Serverımız'dan Kareler
Lobi

Skyblock Lobi

Survival Lobi

ZevkliOyunlar

PVP

Hunger Games

TheWalls

Creative

İletişim [TS3=anatolia.prooyuncu.com]

AsillerCraft Iyi Eğlenceler Diler...

Son düzenleme:

Letus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
server özelliklerinizi daha iyi bir biçimde yazmanıızı öneririrm diğer server konularından ilham alabilirsiniz ilham diyorum aynısını geçirmeyin :D sunucuya girmedim ama mapleriniz güzel sanırım :D

CDarkCrusadeC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Haritalar falan çok güzele benziyor. Hemen giriyorum umarım yanılmam :)
Edit: Servere girmeye çalıştım kapalı.

Melih1951

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Servere giremediğimi yazdığım için mi rapor ediyorsun beni ? Şaka yapıyorsun galiba mod ları bos bosuna yorma.
Tartışmanın Uzaklaştırmaya Kadar Gideceğini Biliyorsundur Umarım.Server Her Zaman Acık Ve Sen Server Kapalı Demişsin Fakat Servere Girdiğinin Kanıtları Var İnsanları Kandırma![DOUBLEPOST=1426331421,1426017345][/DOUBLEPOST]Güncel![DOUBLEPOST=1426619977][/DOUBLEPOST]Güncell !

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkcası Sunucuyu Hiç Ama Hiç Beğenmedim.
Hub Diyorsunuz Ama Okadar Oyun Sadece 1 Sunucuda O.o

Melih1951

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Siz Yokken Biz Vardık Hadi Abicim İşinize Server 2 Sene Oncede Vardı Fakat Burada Değildi.[DOUBLEPOST=1426796053,1426796004][/DOUBLEPOST]Sunucular Ayrıldı Sıkıntı Yok

VioletP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverin lobisi bana tanıdık geldi.Lobi alıntı mı? oyun diyeti serverinde vardı galiba

Melih1951

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sadece Lobi Alanımızın Duvarları Alıntıdır.Üstünde Editlemeler Yapılmıştır.Pixel Art VB.Eklenmiştir.Androgeor Yorumlarınıza Dikkat Etmesseniz hakkınızda şikayet başlatmak zorunda kalıcağım.

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece Lobi Alanımızın Duvarları Alıntıdır.Üstünde Editlemeler Yapılmıştır.Pixel Art VB.Eklenmiştir.Androgeor Yorumlarınıza Dikkat Etmesseniz hakkınızda şikayet başlatmak zorunda kalıcağım.
Kurallara Aykırı Bir Davranış Yapmıyorum. Şikayet Edebilirsiniz. Burada Sunucu Paylaşıyorsanız Her Türlü Eleştiriye Açık Olmak Zorundasınız.