Asistan v1.0 - Prototip | Güvenlik, Koruma, Eğlence, Yardımcı, Sohbet Ve Vault Destekli Dev Eklenti!

YıldızTURK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu pluginin özelliklerinin en az %50'si çalışıyor halde iken ortalama 30 kişilik bir sunucuda timings kaydı alıp paylaşabilecek var mı?
Plugini akşam iş çıkışı inceleyeceğim vakit bulursam. All in One bir plugin olmuş, merak ettim açıkçası.
türkçe bir cümle içinde all in one diyince kendinizi daha havalı mı hissediyorsunuz ?[DOUBLEPOST=1417890424,1417889940][/DOUBLEPOST]güzele benziyor denenenip incelenmeyi kesinlikle hak eden bir paket

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eclipse oturup iyi bir çalışma çıkarmışsın bütün işlevleri tek çatı Altın'da toplamışsın güzel bir plugin ortaya çıkmış doğru dürüst plugin yapan az yaw Türkiye'de Tebrikler , Devamını Beklerim ... [emoji4]

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Öncelikle çok başarılı her zamanki gibi.
Bir sorum olucak katil seviyelerinde katil seviyes ieklediğimde bi tag vs. bir şey görünmüyor ? Bunun görünmesini nasıl sağlayabilrim ?

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Öncelikle çok başarılı her zamanki gibi.
Bir sorum olucak katil seviyelerinde katil seviyes ieklediğimde bi tag vs. bir şey görünmüyor ? Bunun görünmesini nasıl sağlayabilrim ?
Öncelikle teşekkür ederim övgülerinden dolayı. Sorununa gelirsek eklenti vault üzerinden hem ekonomi hemde permission eklentilerine bağlanabiliyor. Katil seviyeleri özelliğinde tagların gözükebilmesi için oyuncuya gerekli yetkiyi vermelisin ve ayrıca katil seviyeleri özelliğinin tag sistemini eklenti ayarlarından aktifleştirmeyi unutmamalısın. Gerekli yetkiyi hatırlayamadım ancak plugin.yml dosyasında tüm yetkiler kayıtlı orayı incelersen eminim bulursun.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Öncelikle teşekkür ederim övgülerinden dolayı. Sorununa gelirsek eklenti vault üzerinden hem ekonomi hemde permission eklentilerine bağlanabiliyor. Katil seviyeleri özelliğinde tagların gözükebilmesi için oyuncuya gerekli yetkiyi vermelisin ve ayrıca katil seviyeleri özelliğinin tag sistemini eklenti ayarlarından aktifleştirmeyi unutmamalısın. Gerekli yetkiyi hatırlayamadım ancak plugin.yml dosyasında tüm yetkiler kayıtlı orayı incelersen eminim bulursun.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanıtın için teşekkürler denedim ve oldu

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Neden bu yaptıklarını Bukkit/Spigot'da yayınlamıyorsun?
Normalde Türkçe olarak plugini bitirdiğim için bir başka İngilizce versiyona üşenirim. Komutlar permler vs. Zaten tüm mesajları ayarlanabilir yaparım.
Ama diğer versiyona koydum öyle özellik. Bilemiyorum belki paylaşırım v2.0