ASISTAN v2.0 PRO | Sunucunuzun Biricik ve En Zeki Yardımcısı | Özelliklerini Anlatmaya Dilim Varmaz!

Red'Queen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
baba nerdesin baba bak bu kadar adam bekliyor koyda şunu çöpe atalım diğer hepsini bayrak asalım spigota yıkalım etrafı

Whoobies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir çalışma olmuş dostum.Içinde rütbenin bile olması güzel.Emeğe saygı efenim!
Umarım hakettiği ilgiyi görür!

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Hocam kesin bir çıkış tarihi var mı?
baba nerdesin baba bak bu kadar adam bekliyor koyda şunu çöpe atalım diğer hepsini bayrak asalım spigota yıkalım etrafı
Hala bitmedimi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok güzel olmuş yakında essentials a gerek kalmiyacak!
Minecraft'ın sirisi ho :D
Başarılı bir çalışma olmuş dostum.Içinde rütbenin bile olması güzel.Emeğe saygı efenim!
Umarım hakettiği ilgiyi görür!
Yapacağın testler hayla bitmedimi?
konu tekrar canlanmış gibi

arkadaşımızında dediği gibi ne testmiş arkadaş 2 yıldır test oluyor :D bi an önce koyda link kullanayım şunu .
Arkadaşlar, proje hala devam ediyor. Bu ay içerisinde IDDAA eklentisi ile birlikte yayınlanacak. ^_^
Belirtmek isterim ki konuda bulunan tüm ama tüm özellikler neredeyse iki katına çıktı.
Ayrıca sizi AT-YARISI eklentimle henüz tanıştırmadım. Sunuculara ASISTAN ile çok fazla güzellik eklenecek!
Bu ay içerisinde çok fazla eklentimi bir arada yayınlayacağım! Teşekkürler yıllardır ilginiz için ^_^