Aşk Acıtır

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuana kadar 4 sayfa yapıldı ve beğenildi.
Bu konuda spam vb. istemiyorum şimdiden söyliyim 12 İmamlardayız!

İmzamda ilk kitabım olacak ona tıklayın!

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
:D
neyse o hristiyan
adam müslümandı laveyan satanis oldu sonra tekrar müslüman oldu sanatanis ve ateist olup hristiyanmı oldu? Dini sorunları var anlaşılan :D Temeli tam atmassa tabii ki dini ikide bir değişir ben şüpheye düşmüştüm temeli attım bir daha olmadu[DOUBLEPOST=1414862735,1414862695][/DOUBLEPOST]
:D
neyse o hristiyan[DOUBLEPOST=1414862650,1414862620][/DOUBLEPOST]
Google'ye bak :)
baktım google amcaya sorun çözüldü ._.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
adam müslümandı laveyan satanis oldu sonra tekrar müslüman oldu sanatanis ve ateist olup hristiyanmı oldu? Dini sorunları var anlaşılan :D Temeli tam atmassa tabii ki dini ikide bir değişir ben şüpheye düşmüştüm temeli attım bir daha olmadu[DOUBLEPOST=1414862735,1414862695][/DOUBLEPOST]
baktım google amcaya sorun çözüldü ._.
Lan evladım benim hakkımda konuşma. :(

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bruder, fikir olarak güzel de olayları hemen kestirip atıyorsun. Biraz daha betimlemeler yapsan -abartmadan- efektleri versen, olayları sakin sakin anlatsan 10 numara bir şeyler çıkar diye düşünüyorum.

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan evladım benim hakkımda konuşma. :(
Kafana göre din,ırk değiştiremezsin. Allah sevmez böyle insanları.
Sadece ilk 2 bölümü okudum ve zaten biraz kitap okuyan rahatlıkla 2 dakika içinde 2 bölümü okuyabilir.
ben 1,5dk da 2 sayfa okuyorum[DOUBLEPOST=1414862952,1414862920][/DOUBLEPOST]
Bruder, fikir olarak güzel de olayları hemen kestirip atıyorsun. Biraz daha betimlemeler yapsan -abartmadan- efektleri versen, olayları sakin sakin anlatsan 10 numara bir şeyler çıkar diye düşünüyorum.
Benimlen birlikte yazabilirsin seni yazarlara alırım.