Asker Kampı

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Etiketlenmemişim ama yine de yorum yazayım hiç olmamış.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahhhhhhh! Geliştirilmeli! Bak asla sana karşı bir kastım yok ama genel bir yorum atacağım ve sakın herhangi bir sorun olmasın aramızda!
Küp Sanatı bölümüne 2-3 blok koyup resimlerini atmayın gerçekten iddialıysanız bunu yapmalısınız. Küp sanatı bölümü de Serverlar bölümüne dönmesin. Ordaki gibi basit, uğraşsız şeylerle geçiştirilmesin. Minecraftforum gibi bir şey vardı mutlaka hayallerinde @craft_man in. Bizde bunun hayalleriyle geldik. Demin gördüm efenim Türk mimarlar yabancı mimarlar kadar iyi olamazmış(MC için). Niye böyle düşünüyor bu millet olabilir olmalıda. Biz kendimizi böyle tanıdık herkes böyle diye öyle ilerlemeliyin değişiklik yapmaya çalışın. Nese konuya dönersek. Askeri kamp mı yapmak istiyordun. Küçük boyutlarla değil büyük boyutlarda çalış Mesela bir komutan çadırı olsun kocaman diz içine eşyaları. Teğmen çadırları er çadırları bunları bölgelendir alanı genişlet. Yer altı sığınakları yap ama öyle 2x2 dirt görünmesin detaylı olsun geniş olsun. Sütunları olsun vs. birçok örnek getirilebilinir. Nese bu aralar çok alıştım böyle öğüt vermeye bırakmam lazım.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çok Sade Dostum Geliştirmelisin

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
askeri kampta böle rengarenk şeyler olmaz yeşil ve beyaz ağırşıllı olur. arkadaki tepecik neye yarıyo çözemedim ama bayabi bilgi ve tecrübe biriktirmen geliş men lazım.