Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler Askyblock u bılenınız vardır görevler /is yazdıgımızda felan chestcommandla cıkıyor
Arkadaslar bana görevlerin chestcommandı lazım yazıyorum açılıyor ama cok az gorev var cok gorevlı guzel gorunuslu challenges.yml si olan varsa verebılır mı ?
Sorunları herşeyi biliyorum ama bu konu ile bilgili birisiylede konusmam lazım yani kendım yapabılırım ama chestcommand ı anlamadıgım anlayamıdıgım ıcın bu konuyu actım zaten hadi challenges.yml yi gectık bu komutları bana ogretecek varmı sımdılık bukkit serverımde ayarlamya calısıyorum ılerde server kurursam gerek olucak dıye dusunuyorum bu konu ile geniş bilgisi olan arkadaslar konuma beklerim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.