Asla Ama Asla Kırılmayan Bloklar!

sakocuk12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Suscribe Olabilirsiniz ayrıca
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yaz turnuvasının en iyi 3 hareketine kanalımdan bakabilirsiniz.İşinize Yaradıysa +1 unutmayın :) Not : 3:48 Deki windows ekranındaki wolfteamı ben oynamıyorum.misafir yüklemiş :D

[DOUBLEPOST=1387383302,1387205203][/DOUBLEPOST]Güncel !

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yanında TNT patlattım block patlamadı sistem patladı şahitlerim var :D

sakocuk12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buluş sen hangi çağda kaldın acaba?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maden Çağı[DOUBLEPOST=1394569374,1389355816][/DOUBLEPOST]Hala güncel durumda !!![DOUBLEPOST=1394569557][/DOUBLEPOST]
Trollemek için muhteşem bir yöntem!

Arigatodadıbayo :D
Hazır hortlatmışken teşekkür ederim :D

Beyler bu arada arigatodadıbayo : "Teşekkür ederim dedim ya" demek japonca hocası oldugumdan dolayı :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Maden Çağı[DOUBLEPOST=1394569374,1389355816][/DOUBLEPOST]Hala güncel durumda !!![DOUBLEPOST=1394569557][/DOUBLEPOST]
Hazır hortlatmışken teşekkür ederim :D

Beyler bu arada arigatodadıbayo : "Teşekkür ederim dedim ya" demek japonca hocası oldugumdan dolayı :D
Konu hortlatmak iyi bir şeymiş gibi davranmayın lütfen, ve bunu bilerek yapıyorsunuz. Eğer bir destek konusu değilse veya yardım almıyorsanız hortlatmaya ve eski bir konuyu güncellemeye gerek yok, sadece new post bölümünü kirletir..

sakocuk12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu hortlatmak iyi bir şeymiş gibi davranmayın lütfen, ve bunu bilerek yapıyorsunuz. Eğer bir destek konusu değilse veya yardım almıyorsanız hortlatmaya ve eski bir konuyu güncellemeye gerek yok, sadece new post bölümünü kirletir..
Hala güncel maksadında yazdım.Yani tekrar konu açmak yerine(Aynı konuyu 2 kere açmak yasak) konuyu "hort"latmak istedim