ASMR

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende mi bir sorun var yoksa ben mi malım?

İnsanların yemek yiyişini çok seviyorum.

Mesela şu videoyu hiç durmadan izleyebilirim.

Ben mi anormalim lan?

Ruhuma bi' huzur geliyor.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bir uzaylının not defteri - Bölüm 1: Beslenme

"Bu lanet olası gezegene gelişimin 24120. günü ve geri dönüp beni bu pislik yerden almayı hala düşünmüyorlar. Neyse, sonunda üst yaşam formlarının arasına görünmeden girmeyi başardım. Bir tanesini seçip takip etmeye başladım. Etrafı sert mineral kayaçlarından yapılmış, yüksek bloklardan oluşmuş bir yapının içinde yaşıyor. Barınağına girdikten sonra onu dışarıdaki saydam plakanın arkasından izlemeye başladım. Yanında kendine benzeyen ama ondan büyük olan bir dişi ve bir de erkek vardı. Oturuyorlardı ve masa adını verdikleri objenin üstünden bir şeyler alıp baş bölgesine götürüp onu yok ediyorlardı. İnanamamıştım. Aldıkları şeyi kafalarındaki büyük açıklığa götürüyorlar ve bir anda yok ediyorlardı. Korkuyla geri çekildim ve sakinleşene kadar üst yaşam formlarına yaklaşmama kararı aldım."

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Rezillik level zürün*
Size göre tabi o. :([DOUBLEPOST=1416075348,1416075279][/DOUBLEPOST]
Bir uzaylının not defteri - Bölüm 1: Beslenme

"Bu lanet olası gezegene gelişimin 24120. günü ve geri dönüp beni bu pislik yerden almayı hala düşünmüyorlar. Neyse, sonunda üst yaşam formlarının arasına görünmeden girmeyi başardım. Bir tanesini seçip takip etmeye başladım. Etrafı sert mineral kayaçlarından yapılmış, yüksek bloklardan oluşmuş bir yapının içinde yaşıyor. Barınağına girdikten sonra onu dışarıdaki saydam plakanın arkasından izlemeye başladım. Yanında kendine benzeyen ama ondan büyük olan bir dişi ve bir de erkek vardı. Oturuyorlardı ve masa adını verdikleri objenin üstünden bir şeyler alıp baş bölgesine götürüp onu yok ediyorlardı. İnanamamıştım. Aldıkları şeyi kafalarındaki büyük açıklığa götürüyorlar ve bir anda yok ediyorlardı. Korkuyla geri çekildim ve sakinleşene kadar üst yaşam formlarına yaklaşmama kararı aldım."
Dat uzaylı.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yemek yemek güzeldir de bu kadar yakından izlemek işsizlik gibi. (Zurinqun demeden yazayım: bence)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Fantezin Tuhaf(Kızın Suratı da göreydik iyi olacaktıya neyse,Abaza mode on :D)