Assassin’s Creed Valhalla PS5 Çıkış Tarihi

GoldTurkNW

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
24
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
24
Puanları
60
ac-valhalla-lqoe-cover-JkvY_cover.jpg


Assassin’s Creed Valhalla PS5 Çıkış Tarihi

Merhabalar, bugün sizlerle herkesin bildiği, sevdiği ve beklediği oyun serisi olan Assassin’s Creed'in yeni oyunu olan Valhalla'nın PS5 ve diğer platformlara çıkış tarihi hakkında konuşacağız.

Assassin’s Creed serisi oyun dünyasında oyun denince akla gelen seriler arasına adını altın harfler ile yazdırmış olup hala serisi devam eden oyunlardan biridir. Serinin ilk oyunu 2007 senesinde çıkmış ve büyük bir kitle tarafından sevilmiştir bu sayede Assassin’s Creed serisinin macerası başlamıştır. Assassin’s Creed serisi toplamda 12 oyundan oluşmakta olup bu serinin içinde tarihin her dönemine rastlamak neredeyse mümkündür ayrıca bu kadar fazla oyuna sahip başka bir oyun serisi bulmakta ayrı bir zorluktur.

Assassin’s Creed Valhalla 873 tarihinde geçmekte olup Vikingler'in İngiltere'yi istilasını kurgusal olarak konu almaktadır. Halkınız olan Vikingler Suikastçı Kardeşliği ile Tapınak Şövalyeleri arasında yaşanan savaşın ortasında kalacaktır ve sizde Vikinglerin akıncısı olan Eivor adındaki karakterimizi kontrol edeceksiniz.

Tüm büyük serili oyunlar tüm platformlara çıkar genelde Assassin’s Creed Valhalla'da bunlardan biridir. Valhalla birçok platforma çıkış yapacak olup bu platformlar arasında; Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC'de vardır. PlayStation 5 için çıkış tarihi tam belli olmamakta fakat 12 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapacağı söylenmektedir. Valhalla'nın diğer platformlar için çıkış tarihi ise PS5 için söylenen tarihten 2 gün daha erken olup 10 Kasım 2020 tarihinde çıkacaktır.
Valhalla'nın PS5 için çıkış tarihi diğer platformlara göre evet biraz geç olabilir ama bu gecikmenin elbet artıları da olacaktır. Verilen bilgiler doğrultusunda Assassin’s Creed Valhalla'nın PlayStation 5 üzerinde 4K çözünürlükte 60FPS olarak oynanabilecektir. Bildiğiniz üzere PlayStation 5 yüksek hızlı SSD teknolojisi kullanmaya başladı bu sayede oyunlar daha hızlı yükleyebilecek tabi bu özellikten Assassin’s Creed Valhalla'da nasiplenmiş bulunmaktadır. PlayStation 5'in özel SSD teknolojisi sayesinde PlayStation 5 üzerinden Valhalla oynayanlar daha kısa yükleme süreleri ile diğer platformda oynayanlardan bir seviye daha avantajlı olacak gibi duruyor bakalım zaman bize ne gösterecek.


Konumuz buraya kadardı umarım konumu sevmişsinizdir bir sonraki konuda görüşmek dileği ile iyi forumlar.
 



Üst