Astral seyahat nedir nasıl yapılır?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bunu denedim oldu olayı anlatıyorum dikkat ;
- İlk olarak odamda konsantirasyonumu topladım ve diğer odalardaki kişilere dedim ölürsem 3-2 saat gelmezsen uyandırın.
Denedim dediğin herşeyi yaptım birden bedenimden birşeyler ayrıldı tepeden gördüm kendimi ve uçuyordum,Ardından kapının içinden geçtim ve içerdekileri gördüm ama duyamıyordum
Neyim ben ne değilim diye kendime bakmadım korkarım diye bedenimi görünce ödüm bohuma girdi açıkçası.Neyse camdan çıktım ve gezindim biraz karanlıkta ve bazı kadınları gördüm uyurken +18 bir olay göremedim malasef.Uyuyan kişilerin bedenlerine dayamaya çalıştım ancak yaklaşmama bir şey izin vermedi böyle birşeydi ve sonra o kadına noldu biliyormusun bilmiyorsunuz çünkü popomdan salladım inandılar :D

DeandeKleine

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunu denedim oldu olayı anlatıyorum dikkat ;
- İlk olarak odamda konsantirasyonumu topladım ve diğer odalardaki kişilere dedim ölürsem 3-2 saat gelmezsen uyandırın.
Denedim dediğin herşeyi yaptım birden bedenimden birşeyler ayrıldı tepeden gördüm kendimi ve uçuyordum,Ardından kapının içinden geçtim ve içerdekileri gördüm ama duyamıyordum
Neyim ben ne değilim diye kendime bakmadım korkarım diye bedenimi görünce ödüm bohuma girdi açıkçası.Neyse camdan çıktım ve gezindim biraz karanlıkta ve bazı kadınları gördüm uyurken +18 bir olay göremedim malasef.Uyuyan kişilerin bedenlerine dayamaya çalıştım ancak yaklaşmama bir şey izin vermedi böyle birşeydi ve sonra o kadına noldu biliyormusun bilmiyorsunuz çünkü popomdan salladım inandılar :D
Yazarken uşenmedinmi .d

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de astral seyahat muhabbetleri:

+Abi ben falanca kişinin bedenini arıyordum da nasıl gidebilirim?
-Bak kardeş ben de buranın yabancısıyım ama şu yıldızı geçip sola dön, ilk araya gir sonra oradan birine sor yardımcı olurlar.
+Sağolasın abi.

(Resmi de sonradan anladım, creepy moments of life.)

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
--alakasız--
@Coolkinq12_
İmzandaki kitabın son bölümü yok? Okumak istedim yarım kaldı. Bilgine.
--alakasız--

Bedenin ruhtan çıkmasının mümkün olup olmadığını tartışmayacağım. Ama şunu merak ettim: Eğer meditasyon haline filan geçip bedeni terk edersek,
  • Nasıl hareket ederiz?
  • Hala düşünebilir miyiz?
  • Bedenimizden ayrıldığımız halde bir yerlerimizi oynatabilir veya oynattığımızı hissedebilir miyiz?
  • Peki oynatmaya çalıştığımızda bir yerimizin eksikliğini hisseder miyiz?
Aklımda deli sorular.. :sgül:
kardeş kitap daha yazılıyo beğenilerle sayfalar artıyor :)
ya yorum yap ya beğen :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rahatlayın.
Gözünüzü kırmadan aya bakın.
Ay dolunaysa. yaklaşık 20 dakika sonra evrende seyahat rüyası görürsün.
Bu bilinç altının bir oyunudur. Astral seyehatte budur.
(şehirde denemeyin ormanlık alanda uzanıp yapın)

Ama ruh çıkmadır. Beden bugda kalmıştır falan yalan.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Rahatlayın.
Gözünüzü kırmadan aya bakın.
Ay dolunaysa. yaklaşık 20 dakika sonra evrende seyahat rüyası görürsün.
Bu bilinç altının bir oyunudur. Astral seyehatte budur.
(şehirde denemeyin ormanlık alanda uzanıp yapın)

Ama ruh çıkmadır. Beden bugda kalmıştır falan yalan.
Ormanlık alanda astral seyahet denesek zaten seyahat değil gerçek herobrineler slendermanlar gelip bizi *ikerler :D