Asus Zenfone 6 Nasıl?

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Bugün yeni telefon aldım.Asus Zenfone 6.Zenfone 6 ile G3 Beast arasında gittim ama Zenfone 6 donanımsal olarak daha ilgimi çekti ve aldım.Şimdi.Sizce verdiğim paraya değer mi?Oyunlarda kasma yaşatır mı?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Keşke almadan ööce bana sorsaydın 2Ghz çift çekirdekten fazla şey bekleme o cpu ile. Gpu fena değil fazla performans vereceğini sanmam ama Intel Atom çipsetini kullanıyor o çipset hakkında pek bilgim yok o yüzden yanılıyor olabilirim
Bu arada kaç GB RAM'lık sürümünü aldığını belirtsen de iyi olur ama o işlemcinin fazla RAM'a ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
Ekranı 245ppi değerine sahip bu düşük bir oran ileride takıntı yapabilirsin çünkü pikselleri sayabilirsin.
Fırsatın varsa G3 Beat ile değiştir diyemen g3b'nin gpu pek iyi değil ama ekran daha iyi.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Keşke almadan ööce bana sorsaydın 2Ghz çift çekirdekten fazla şey bekleme o cpu ile. Gpu fena değil fazla performans vereceğini sanmam ama Intel Atom çipsetini kullanıyor o çipset hakkında pek bilgim yok o yüzden yanılıyor olabilirim
Bu arada kaç GB RAM'lık sürümünü aldığını belirtsen de iyi olur ama o işlemcinin fazla RAM'a ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
Ekranı 245ppi değerine sahip bu düşük bir oran ileride takıntı yapabilirsin çünkü pikselleri sayabilirsin.
Fırsatın varsa G3 Beat ile değiştir diyemen g3b'nin gpu pek iyi değil ama ekran daha iyi.
G3 Beat donanım olarak eyi değil.Neyse bunu kullanıcam bir süre.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
G3 Beat donanım olarak eyi değil.Neyse bunu kullanıcam bir süre.
Zenfone 6 da iyi değil. 2 çekirdek seni fazla idare etmez. Cortex A7 var lg3b'de. Bu iyidir az yakar iyi performans verir. Snapdragon 801 çipseti de istemeyeceğin kadar performans verir.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben geçen Cumartesi Teknosa'dan aldım, çok memnunum. Şarzı sürekli kullan video izle 1 günü tam çıkarmıyor, ama bir yarım saat aralıklarla bakarsan 1.5 günü rahat çıkarır.
İlk 3 gün pcye oturmadım, bağımlısı oldum.
Büyüklüğü sorun yaratmadı.
Ekranı güzel bence.
Kamera için açtığım konu var ona bakabilirsin.
Asphalt 8, Real Racing 3 çok rahat oynatıyor.
Wifi internet çok hızlı.
3G denemedim.
SD Kart takmadım, kendi hafızası.
Ekran fazla parlamıyor güneşte.
Tavsiye ediyorum, eksiğini görmedim.
Sorularını sorabilirsin.
SS atayım,

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben geçen Cumartesi Teknosa'dan aldım, çok memnunum. Şarzı sürekli kullan video izle 1 günü tam çıkarmıyor, ama bir yarım saat aralıklarla bakarsan 1.5 günü rahat çıkarır.
İlk 3 gün pcye oturmadım, bağımlısı oldum.
Büyüklüğü sorun yaratmadı.
Ekranı güzel bence.
Kamera için açtığım konu var ona bakabilirsin.
Asphalt 8, Real Racing 3 çok rahat oynatıyor.
Wifi internet çok hızlı.
3G denemedim.
SD Kart takmadım, kendi hafızası.
Ekran fazla parlamıyor güneşte.
Tavsiye ediyorum, eksiğini görmedim.
Sorularını sorabilirsin.
SS atayım,

O ne biçim tırnak yahu kes onları
Tasarımı güzelmiş bu arada ekranı büyük olmasa ben de alırdım

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Chipset anakart köprüleri oluyor yanlız :(
Onun dışında telefonlar hakkında uzman değilim pek bilgim yok ama mobil cihazda 2ghz çift çekirdek gayet yeterli olur sanıyorum sonuçta benchmarka sokmayacaksınız :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
O ne biçim tırnak yahu kes onları
Tasarımı güzelmiş bu arada ekranı büyük olmasa ben de alırdım
Kısa zaten neyini keseyim
Bu arada arka kapağını açana bakar canım çıktı haberiniz ola arka kapak baya yaman kırılmıyor ama zor açılıyor
Sağlam bir hissiyatı var şarj aleti falan iyice böyle zorlayarak takıyorsun öyle hemen çıkmıyor
Kulaklık girişi de öyle çok sağlam giriyor
Kendi içinden gelen kulaklığı kullanıyorumi kulaklığı çok başarılı değil ancak yetiyor işte.
Hoparlörünün de çok başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Chipset anakart köprüleri oluyor yanlız :(
Onun dışında telefonlar hakkında uzman değilim pek bilgim yok ama mobil cihazda 2ghz çift çekirdek gayet yeterli olur sanıyorum sonuçta benchmarka sokmayacaksınız :(
Çipsetin de görevi boru değil ama işe yarıyor
2ghz çift çekirdeğin pek yeterli olacağını sanmam yani evet pek kötü olmayabilir ama LG3B'nin 1.2ghz 4 çekirdek Cortex A7 işlemcisinden daha iyi olabileceğini düşünmüyorum

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Gayet iyi bir tercih yapmışsın.
2ghz çift çekirdeğin pek yeterli olacağını sanmam yani evet pek kötü olmayabilir ama LG3B'nin 1.2ghz 4 çekirdek Cortex A7 işlemcisinden daha iyi olabileceğini düşünmüyorum

Kardeşim adamın aldığı telefon orta seviye..

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Arada kaç TL fark var kuzum bir bakar mısın?

1000 TL
Asus Zenfone 6 799 TL.
[DOUBLEPOST=1420220641,1420220606][/DOUBLEPOST]
Gayet iyi bir tercih yapmışsın.

Kardeşim adamın aldığı telefon orta seviye..
Dediğim gibi, gayet memnunum. Fiyatı da uygun, f/p ürünü.