At Skript'i

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Önsöz
Merhabalar, yılın başında açtığım rol sunucum için yaptığım bir at skript'i vardı. Sunucumda kullanmıştım ve hiç sorun teşkil etmemişti. @Hypniez adlı arkadaş Benim Atım+ adında bir skript paylaşmış ve benimde buradan aklıma geldi. Burada gördüğüm ciddi, başarılı skriptlerden bir tanesiydi o. Normalde sunucumda kullandığım skript'leri paylaşmayı sevmesem de sizlerin öğrenmesi için bunu yapıp at skript'ini sizlere paylaşacağım. Hepinizin bir şeyler öğrenmesi dileğiyle.

Kullanım
Atların bilgilerine bakmak için shift+solklik yapmanız gereklidir. Bu sayede bir atın sahibi olup olmadığını, satılık olup olmadığını ve satılıksa fiyatını görebilirsiniz. Atlar hasar almaz, bunu da unutmayın. Islık hariç tüm komutlar 5 block yakındaki atlar için geçerlidir. Atlar ile lead (kayış) ile kullanılmamalılar. Lead yokolmaz lakin elde yokmuş gibi gözükür.

/at sahiplen <isim> - Baktığınız atı sahiplenmenizi sağlar. Unutmayın atı evcilleştirmez sadece size özel yapar. Yazdığınız isim atları çağırmada kullanılır bu yüzden her atın sadece 1 tane ismi olabilir. Atların isimleri "," içeremez.
/at isim <isim> - Baktığınız atın ismini değiştirmenizi sağlar. Atların isimleri "," içeremez.
/at liste - Sahip olduğunuz atların listesini gösterir.
/at sat <fiyat> - Baktığınız at size aitse istediğiniz fiyata satmanızı sağlar.
/at sat vazgec - Bu komutu yazmak satılık olan atınızı satmaktan vazgeçmenizi sağlar.
/at al - Baktığınız adı eğer yeterli paranız varsa almanızı sağlar.
/at bagla - Atınızı bağlamanızı sağlar. Bağladığınız atlar hareket etmezler ve yerlerinde kalırlar.
/at islik <isim> - İstediğiniz isimdeki atı yanınıza çağırmaya yarar. At maksimumu 100 block öteden ıslıkla çağrılabilir ve çağıran kişiyle atın arasındaki mesafeye göre atın yanınıza gelme süresi değişir. Bağlı atlar çağrılamazlar.
/at oldur - Baktığınız atı öldürür. Yönetici komutudur. OP olan herkes kullanabilir.
/at sahip <sahip> - Baktığınız atın sahibini değiştirir. Yönetici komutudur. OP olan herkes kullanabilir.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Kaynak kodlarını ve birkaç resim koyarsanız sevinirim. Ayrıca konuya "Virustotal" eklenmeli.

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Kaynak kodlarını ve birkaç resim koyarsanız sevinirim. Ayrıca konuya "Virustotal" eklenmeli.
Skript'i kaynak kodu olmadan paylaşmak doğru değildir zaten. İndirme linkinden indirebilirsiniz. Virüs dediğiniz şeyler kullanıcıların tıklamasıyla çalışırlar ve siz tıklamadığınız sürece sorun olmaz. Eğer şüpheniz varsa virüs programıyla taratırsınız olur biter. Veya indirdiğiniz dosyayı açmadan siz virustotal'e koyabilirsiniz. Benim kimseye virüs atmak gibi bir ilgim yok. Bu yüzden virüs kapmamak, tedbirinizi almak sizin sorumluluğunuzdadır ve sizin kendiniz yapmanız gerekmektedir.

Ek: Kod olarak pastebin linki paylaşıldı. İsterseniz oradan da kopyalayabilirsiniz. Tablar gözükmüyor diye foruma yazmamıştım kodları.