Atakan'ın Ezik HUB&Faction Spawnı [Ronin BT Görmesin Fena Ezer.]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen Tamamen Yanlış Anlamışşın Adam Diyorki 2 Saat Uğraştım Benim Dediğim 2 Saat Uğraşman İçin O kubbeyi W.e Siz yapmış Olman Lazım Yapıtların Basit O Kadar Vakit Almaz
belkide ama bence w.e kullanmak emeği öldürmüyor. O kendisinin düşüneceği bir şey.Emeği azaltıyor olabilir ama öldürmüyor.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
belkide ama bence w.e kullanmak emeği öldürmüyor. O kendisinin düşüneceği bir şey.Emeği azaltıyor olabilir ama öldürmüyor.
Ben W.e Yi 2 Saat Dediği İçin Söyledim Emek Konusuna Gelirsek W.e Konusunda Dediğin Doğru Benim Dediğim Sadece 2 Saatin Böyle Çalışma İçin Fazla Olduğu Emek Verilmeden Yapıldığı Ve Kendini Başlıkta Küçük Düşürdüğü

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben W.e Yi 2 Saat Dediği İçin Söyledim Emek Konusuna Gelirsek W.e Konusunda Dediğin Doğru Benim Dediğim Sadece 2 Saatin Böyle Çalışma İçin Fazla Olduğu Emek Verilmeden Yapıldığı Ve Kendini Başlıkta Küçük Düşürdüğü
Kendini başlıkta küçük düşürmesine bende karşıyım amatörce bir çalışmam diyebilirdi en azından.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle foruma koyduğuna göre eleştriye açık olacaksın.. Kötü yorum istemiyorsan konu açma.. O kadar uğraş bir şey değil 2 saatte bu map için uzun..

Kötü olmuş.. Yani basit, kötü, kendine has ama pek de işe yaramaz.. Sunucunda kullanabilirsin ama insanlar beğenmez.. Önceden tecrüben varsa sunucu aç yoksa açma bence.. Saçma sapan serverlar çıkıyor sonra.. Eğer kötü hissedeceksen konu açmazsın olur biter..

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Abi Adam Bi W.e Kullanmış Ve Bunu 2 Saate Yapmış Diye Ne Yaygara Koparıldı Be ... Oradan Diyor İşte Bilmemne Açık Olucan Yoksa Kayıt Olma Diyeri Diyor 2 Saat Emek Harcamamışsın ... Adam Diyor Ezmeyin Beni ... Eleştiri Dediğin Güzel Yada Kötü Olmuş Demen Yeterli ... Kalp Kırmak Birini Üzmek Azara Ve Hakarete Girer Bunu Yapmayada hiçbir Kişiliğin Hakkı Yoktur ... Adam Sonuçta 2 Saate Olsa Bir Şey Yapmış... Belki Yeni Başlamış Belki Üşengeç Kim Bilir ... Bize Düşen İyi Yada Kötü Olup Olmadığını Söyleme ... Bu Yaygara Nedir

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi Adam Bi W.e Kullanmış Ve Bunu 2 Saate Yapmış Diye Ne Yaygara Koparıldı Be ... Oradan Diyor İşte Bilmemne Açık Olucan Yoksa Kayıt Olma Diyeri Diyor 2 Saat Emek Harcamamışsın ... Adam Diyor Ezmeyin Beni ... Eleştiri Dediğin Güzel Yada Kötü Olmuş Demen Yeterli ... Kalp Kırmak Birini Üzmek Azara Ve Hakarete Girer Bunu Yapmayada hiçbir Kişiliğin Hakkı Yoktur ... Adam Sonuçta 2 Saate Olsa Bir Şey Yapmış... Belki Yeni Başlamış Belki Üşengeç Kim Bilir ... Bize Düşen İyi Yada Kötü Olup Olmadığını Söyleme ... Bu Yaygara Nedir
Önemli olan insanları kırmamak zaten gerisi geliyor kendiliğinden.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Bu içerik kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Saat Olan W.E. Değil Zaten. Yazılar Başlıca Binalar Ve Doğallık. Özellikle Bütün Zemini Quartz dan Yaptıkdan Sonra Aklıma Doğallık Gelmesi Teker Teker Kırmamla Çok Zor Olmuştur. Üstelik Siz Kendimi Ezmemden Ne Anlıyorsunuz?! Ezik Demişim Çünkü Doğru.Daha İyileri de Var Çünkü. Ben Küp Sanatına Yeni Başladım Böyle Olması Normal. Hem Sizin O Gördüğünüz ŞaŞalı HubSpawnlarda Hiçmi W.E. Kullanılmıo Sanıosunuz. Ben Sırf Cam İçin WE Kullandım Hem. Ben Mimardan Çok Bir Redstonecuyum. Mimarlığa Yeni Başladım Ezmeyin, Yeni Fikir Verin. Forumdaki Herkes Böyle Olsa Herkes Hypixel'dı...[DOUBLEPOST=1402227158,1402227114][/DOUBLEPOST]
İşşizlik vol. 45459294326354232 :D

G**rizekalı

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Bu içerik kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
@KutsalEmeraldTR
Bir İnsanın Ne Kadar Cibilliyetsiz Olduğunu Kendini Bi Halt Sanan özür dilerim Olduğunu İllaki Görücen Sen Takma Bu Gerzekler Çıkar Yoluna Sonrada S**tirip Giderler Sen Merak Etme ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...