AtarMOD Yeni Hayvanlar/Petrol Modu/PVP Silahları/Cift El Modu/Koylu Takas/ ONLİNE 27.03.2016 ONLİNE

MRJustwatch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@kelle19
Oyunculara silkspawners.place.* yetkisini verin veya belli spawner'ları koymasını istiyorsanız silkspawners.place.<spawneradi> yetkisini verin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burdan detaylara bakabilirsin.

muradza

Marangoz
En iyi cevaplar
0
servere giremiyom ya nasi sanstir dusundumki yer eliciyide kurdum okuldan gelip yerini deistiririm girdim bottler yaptim ora koydumpetrolu drang server restarting sonrada hic bisi olmadi yani girmedi

o zmn herkes emerald farmi yapar

BowProDX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar O Server Closed Hatasını Ben Yaptım :D Sabah Carpenter Bloğuna Kovayla Sağ Tıkladım Ve Sw Gitti :p

oyakabuyaka

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@kelle19
Oyunculara silkspawners.place.* yetkisini verin veya belli spawner'ları koymasını istiyorsanız silkspawners.place.<spawneradi> yetkisini verin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burdan detaylara bakabilirsin.
JUST WACH kopyala yapıştır yapma onun moduda var sırf bir şey için cebeleşiyon jabba modu ile dolly ile kolaylıkla taşınıyor bura plugin yeri deyil adama özelden at burayı meşgul etme

MRJustwatch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
JUST WACH kopyala yapıştır yapma onun moduda var sırf bir şey için cebeleşiyon jabba modu ile dolly ile kolaylıkla taşınıyor bura plugin yeri deyil adama özelden at burayı meşgul etme
Dostum adam sormuş bende cevapladım , belki başka çözemeyenler vardır diye burda paylaştım?