Krangaths
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Hayır sadece dedim.Mantıklıda Ndn Herkezi Eleştiriyosun Sen Yani Nasıl Desem Memur Musun Savcımısın ? Eleştirme Hakkın Varmı Sanane Kardeşim Benim Konumdan Eleştirme.
Hayır sadece dedim.Mantıklıda Ndn Herkezi Eleştiriyosun Sen Yani Nasıl Desem Memur Musun Savcımısın ? Eleştirme Hakkın Varmı Sanane Kardeşim Benim Konumdan Eleştirme.
Sen MC Hakkında birşeyler BiliyomusunHayır sadece dedim.
Evet beni discorddan ekleyip sana discord yapıcam diyip engelliyen adam mc hakkında bir şey bilmiyor değil mi ?Sen MC Hakkında birşeyler Biliyomusun
En Azından Ben Arkadaşımı Senin Gibi Gambazlamam Demi ? .........................Evet beni discorddan ekleyip sana discord yapıcam diyip engelliyen adam mc hakkında bir şey bilmiyor değil mi ?
Ne diyorsun dostum ? Sadece yap dedim engelledin ?En Azından Ben Arkadaşımı Senin Gibi Gambazlamam Demi ? .........................![]()
Selamın Aleyküm Beyler Ben Aternos Hub Sunucusu Aççam Tabi Yardım Lazım Bi Günde Olcak İş Değil Bana Yardım Ede Bilcekler Atçağım Yazıyı Doldursunlar.
----------------------------------------------
Ad:
Soyad: (İsteğe Bağlı):
Discord:
Microfon: (Zorunlu):
İstediği Yetki:
Bilgisi:
Builder Fotoğrafları: (Builder Olcak Kardeşimiz Atsın Fotoğrafları):
OyunNick:
--------------------------------------------------------------------------------------------
/ 1 Pluginer / 1Admin / 2 Builder / 1 Skripter / 2 Rehber / 1 Reklamcı /