Aternos Sunucusu Alım (Yakında Ücretli Olacak

asdadsdassad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Ortak
  2. Admin
  3. Moderator
  4. Mimar
  5. Rehber
  6. Youtuber
  7. Diğer
Sunucu IP Adresi
YildizCraftFight.aternos.me
Merhaba Aternos Sunucumuza Alım Var Yakında paralıya geçeceğiz En Gerekli olarak Skripter aranıyor bize yardım edicek kişiler arıyoruz discord YagizCN#6041

Son düzenleme:

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler öncelikle size iyi günler, şu kuruculara inşallah beter günler yaşar. Ücretli sunucu açacakları yok. Oyuncu gelsin diye yapıyorlar. Yaşları 12. Boş yapıp duran birisi var. Pr kullanmayı bilmeden laf ediyor. Sonrada beni banlıyorlar. Harcadığım zaman haram zıkkım olsun...

Tavsiyem : Gitmeyin, ücretliye geçmeyecek, yalancı, 12 yaşında abiler var sunucuda..

asdadsdassad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya kardeşim sen 11 yaşındaymışsın biz 16 17 yaşlarındayız sen gidip serveri çökerttin o yüzden boş yapma

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveri mi çökerttim ? Şuanda moralim bozukktu çok teşekkürler. Gerçekten bu kadar düşük seviyelik görmedim. 16 yaşındayız dediğin arkadaş oyunda yaşım 12 diyodu ve sende 12 yaşındasın. Kimse 16 yaşında 12 yaşlı biriyle arkadaş olmaz.

Serveri çökerttin olayını şöyle anlatayım, biri geldi power rank yetkilerini ayarlamazsan biri dava açabilir dedi. Op alıp banladı özür dilerimler. Türkiye bunlar yüzünden gelişmiyor. Bırakın şu oyunları da Türkiye gelişsin. abiler yüzünden oyunun tadı çıkmıyor..

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak hadi yaparsın tamam, niye yalan söylüyosun. Günah değilmi ? Veya niye banlıyosun beni böyle boş sebepten. Bir bilgin yok veya yaşın küçük anlıyorum ama böyle bir şeyede kanmazsın yani kimse yetki yok diye dava açmaz yani bu akdar boş insan görmedim..