Ateşden Kaç (Matrix map)

BloodMoney16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılışı biraz kolay oynaması zor ama verdiğim itemlerle kaçması bir okadarda kolay bir map sunuyorum sizlere :)
Küçük ve dar alanda size otomatik gelen ateşlere ne kadar dayanabileceksiniz? Size kolaylık olsun diye Zırhlarda verdim.
Bu mapte kazanmak fırlatıcılardaki ateşler bitene kadar oluyor.Biterse şanslısınız.Eğer canınız çok azalırsa yan taraf yptım oraya çok az ateş geliyor
orda dinlenebilirsiniz.Ve dikkat edin bu ateşler sizi bazen havaya uçuruyor :D
çok uzatmadan resimler ve linkler!

MediaFire=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Uploaded=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İnşallah beğenirsiniz Mekan tasarımına çok özen göstermedim sadece fırlatıcılara özen gösterdim.
İyi eglenceler.[DOUBLEPOST=1385904360,1385902798][/DOUBLEPOST]bakan yokmuuu :([DOUBLEPOST=1385904520][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1385906876][/DOUBLEPOST]13 görüntülenme 0 yorum :(([DOUBLEPOST=1385908716][/DOUBLEPOST]YOKMU OYNAYAN YA[DOUBLEPOST=1385908909][/DOUBLEPOST]

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
oynayamadım maalesef çünkü yarın almanca ve kimya sınavı var :/ ama güzele benziyor en yakın zamanda oynayacağım

BloodMoney16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Guzel zevkli

Ben Yolladim Mesaji Bisey Kullanarak Sizede Begenmek Duser Mesaji...
teşekkürler beğendiysen ne mutlu bana.Eger icadı beğendiysen creativeye alarak nasıl yaptığıma bak .D[DOUBLEPOST=1385909262,1385909211][/DOUBLEPOST]
oynayamadım maalesef çünkü yarın almanca ve kimya sınavı var :/ ama güzele benziyor en yakın zamanda oynayacağım
oynadığın zaman yorumunu beklerim :)