Athaulf_ModPack by westdarptr

Videolu Kurma Rehberi Gelsin Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar konuma hoşgeldiniz baya bir zamandir forumda aktif değildim ama güzel bir dönüş yapmayı düşünüyordum ne zamandır ve aklıma modpack yapmak geldi . Neyse daha fazla uzatmadan konumuza geçelim.Mod Paketi 1.7.2 versiyonudur 1.7.2 seçtim çünku bazı modların daha yüksek versiyonlara çıkmamış olması.Mod Paketim 11 moddan oluşmaktadır.Modlar karışık belirli bir kategorisi yok.Sıkılan oyuncuların skıntısını giderebilecek bir modpack yapmak istediğim için oluşturdum bu mod paketini . Oyunda 25 mod olduğunu gösteriyor ama bu 25 sayisi modlarda bazen iki bazen üç dosya oluyor ve her birini 1 mod olarak gösterdiği için bu sayı artabiliyor.Ve bu arada mod neden bu kadar az derseniz bazı arkadaşlarımızın bilgisayarları kötü olabiliyor onlardada çok
kasmaması için modu düşük tuttum.

---------------------------------------------------------------------

Kurma Rehberi:
1.İlk önce Forge profiliniz olması lazım bütün linkler en aşşağıda olucak.
Forge kendiliğinden kurucaktır size sadece edit profileden profili seçmek kalıcak.
2.Başlata tıklayın arama yerine çalıştır yazın çıkan şeye şunu yazın %Appdata% ve tamam a tıklayın.
3.Çıkan ekranda .minecraft dosyasını seçin indirdiğiniz mod paketinin içindekilerin hepsini "Mods" dosyasına atın.
Hepsi Bu kadar.
İyi Eğlenceler.

------------------------------------------------------------------------

Mod Listesi:
-Optifine 1.7.2 D1 Standard Sürümü
-Zan Minimap
-Millienaire
-Damage Indicator
-Backpacks
-BuildCraft
-ConstructionMod (Beta sürümüdür)
-DrZharks Mo'Creatures
-TreeCapitator (Timber Mod)
-Iron Chests
-Too Many Items

----------------------------------------------------------------------------

Linkler:
Forge:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mod Paketi:

----------------------------------------------------------------------------

Notlar
-Herhangi bir errorde bana ulaşın çözümü bulmaya çalışırım
-Forge updatelerini unutmayın
-Millienaire updatelerini unutmayın
-Forge linki bana ait değildir forge yapımcılarının kendisine aittir sadece mod paketi indirmesi bana aittir
-Modlar üzerinde herhangi bir emeğim yoktur sadece birleştirme sorunları giderme ve toplu hale getirdim .

-Sadece sitesi olan modların sitesi koyulmuştur

-----------------------------------------------------------------------------

Modların Siteleri
-www.millenaire.org/ *Millenaire
-
*Buildcraft
-www.mocreatures.org/ *DrZhark Mo'Creatures
-www.optifine.net/home *Optifine

İyi Eğlenceler Dilerim

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bizim için sorun yok hangi ülke yaparsa yapsın ama tabi biz yaparsak bizimde hoşumuza gider ama piyasada pek yok şöyle sağlam birkaç mod varsa yoksa mcreator modları sen gördünmü hiç buildcraft,millienaire veya thaumcraft kadar iyi bir türk modu (hakaret değil bir bilgilendirme mesajidir)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bizim için sorun yok hangi ülke yaparsa yapsın ama tabi biz yaparsak bizimde hoşumuza gider ama piyasada pek yok şöyle sağlam birkaç mod varsa yoksa mcreator modları sen gördünmü hiç buildcraft,millienaire veya thaumcraft kadar iyi bir türk modu (hakaret değil bir bilgilendirme mesajidir)
O kadar büyük şeyler beklemek şu an için çok fazla olur. Magical Wands ThaumCraft'ın peşinden kovalıyor bir bak bakalım :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Magical Wands'ı geliştirmeye tekrar başlayacağım.NEI destekli ve büyük bir kullanım alanı oluşturacağım.Madencilikten avcılığa,bitki yetiştirmekten hayvan yetiştirmeye,oyun içinde olan çoğu şeyi kolaylaştıracak.Ars Magica ve Thaumcraft gibi modlara uyumlu olup onlardaki itemlerle birşeyler yapılmasını sağlayacağım.IC2 desteği koymayı bile düşünüyorum.Nükleer enerjiyi büyü enerjisine çevireceğimiz tarzda.Tabii bu dediklerim hemen olmayacak.Okul zamanlarında olur tahminim.Başka bir şey veya istek üzerine bir şey geliştirmeyeceğim.O zaman modpack'ine koyarsan gerçekten güzel olur. :)

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
modpackime koymazmıyım öle modu be hatta senin için özel kategorili bir modpack yaparım technicpack e de uploadlarım artık :) bekliyorum