ATİNASAGA ÖZEL LAUNCHER ÖN GÖSTERİM

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Eee kardeşim napalım birtek onlaramı özgü hile engellemek ? Ve ek olaraktan sonoyuncu launcherini paylaşmıyor millete alın sizde editleyin diye kimseye kodlarını vermiyorlar bilginiz olsun ok araştırıp gelin öyle yorum atın bna .
Bak alıntı demiyorum yazdım baş'a vurdum duymazca yorum yazıyorsun? Launcher yaptıklarını söylüyorum yani ilk ve tek değil.

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar konumuzda birçok gereksiz mesaj bulunmaktadır yetkililerimden bunun silinmesini arz ediyorum .
1-) Launcherden anlamak o kadar kolay ve ucuz bir şey değil kardeşim ha java biliyorsan yap paylaş görelim kardeşim biz buna 3 aydan fazladır kaç kişi uğraşıyor ha bu launcherin aynısını yapıp paylaşın burdan alıntı diyin öyle konuyu kirletin .

2-) Launcherimiz Dahada Gelişmiştir !

Son Güncelleme Yeni Tasarım AKTİF EDİLDİ !

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Launcher'de tamamen bizim desteğimiz sayesiyle dahada fazla geliştirilmektedir alıntı gibi bir durum olasılık olamaz 3 aydan fazladır bu proje üzerinde çalışıyoruz Bu projenin üst kadrasunda biz yer aldığımız için tamamen C# Ve C - JAVA kodlamasıyla tamamen kendi makinalarımızda barındırmaktayız.

Bilgilendirme >>
Bu destek sadece ATİNASAGA'ya yapılmıyordur bütün müşterilerimize sonsuz destek vericeğimizden emin olabilirsiniz saygılarımızla Rabisu .

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Launcher sizin Oyuncu kaybınızdan başka hiçbir işinize yaramaz. SonOyuncu 5 bin 6 bin kişiden 2 bin 3 bine düştü bir anda. Tavsiye etmem.

BySteve

En iyi cevaplar
0
Bu Launcher sizin Oyuncu kaybınızdan başka hiçbir işinize yaramaz. SonOyuncu 5 bin 6 bin kişiden 2 bin 3 bine düştü bir anda. Tavsiye etmem.
Hacım bizim için ATİNASAGA için hilesiz bir RVP ortamı sunmaktır emin ol oyuncu sıkıntı çekmiycez allahın izniyle .

BySteve

En iyi cevaplar
0
Aslında haklısınız. 5 bin Oyuncu ile 2 bin Oyuncu arasındaki tek fark kalite.
Hacım 5 oyuncun olsun ama temiz olsun fakat reklamlar için +400 tl gibi bir ücret bulundurmaktayız yakında LCTR NETWORK desteğiyle sunucumuz daha ötesiyle açılacaktır .

İhtiyaç olan, temiz oyuncudur bu launcher %100 hile engeli sağlıyor, bi - yanı varsa ++ yanıda var
Hocam aynen 5 temiz oyuncun olsun haklısın fakat +++ yönlerimiz Kendi Launcherimiz olduğu için çok fazla özellik mod ve ses packleri yüklüyoruz o yönden iyiyiz teşekkürler iyi forumlar .