zRedDragon
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Mesaj Benim Tarafımdan Kaldırıldı.
Son düzenleme:
Beyin Bende Sıfır ._. Napalım İngilizce Fakiriyiz.emerald block with player on rightclick
:/
Efenim Ben Sadece Ordan Bakarak Aklıma Fikir Geldi.Eğer İstemiyorsanız Kaldırabilirim.Sıkıntı Yok.Evet çalan bir kişi. Bu bir sunucunun skripti. İp değilde hayat role play sunucusu diyeyim.Niye ben yaptım diyerek emek hırsızlığı yapıyorsun ? @SweetNetwork Abi bir ilgilen derim.
Bu yüzden sunucu gelişemiyor. Ege abi sürekli böle çalanları araştırıyor.
Aklına mı geldiEfenim Ben Sadece Ordan Bakarak Aklıma Fikir Geldi.Eğer İstemiyorsanız Kaldırabilirim.Sıkıntı Yok.
Kardeşim Ben Aklıma Geldi Demedim.Ben Sadece Baktım.Tamam Özür Dilerim.Yani Sizlerde Herşeyi İlla ki Büyütüyorsunuz ._. Sadece Kendimi Test Etme Amaçlıydı ki Bununda Suyunu Çıkaran Siz Arkadaşlar Sağolsun İnsanı Forumdan Soğutuyorsunuz.Aklına mı geldiTıpkısının aynısı sunucuda atm yi hacklerken bile yeşil sarı karmaşık rakamlar çıkıyor.
Ve ayrıca emerald bloğa sağ tıkladığında atm açılıyor. Aklına gelseydi başka bir blok yapabilirdin. Hiç iyi yalan söleyemiyorsun.
Ayrıca sanırsam Ege abi bunların paylaşılmasını istemiyor başkaları alıp para karşılığı başkalarına biz yaptık diye veriyormuş. O yüzden dedim.Efenim Ben Sadece Ordan Bakarak Aklıma Fikir Geldi.
O Zaman HIRSIZZ ! HIRSIIZZ !HIRSIZZ ! Bağırmanıza Ne Gerek Var ? Biraz Ayrıntılara Baksanız Ölüyorsunuz Galiba.Ayrıca sanırsam Ege abi bunların paylaşılmasını istemiyor başkaları alıp para karşılığı başkalarına biz yaptık diye veriyormuş. O yüzden dedim.