ATM Hackerleme Skripti

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Atm "HackerLEME" diye bir şey olmaz, "Hackleme" diye bir şey olur, bir şeyleri hackleyenlere hacker deniyo zaten :S

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet çalan bir kişi. Bu bir sunucunun skripti. İp değilde hayat role play sunucusu diyeyim.Niye ben yaptım diyerek emek hırsızlığı yapıyorsun ? @SweetNetwork Abi bir ilgilen derim.
Bu yüzden sunucu gelişemiyor. Ege abi sürekli böle çalanları araştırıyor.

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Hackerleme"yi biri bana açıklasın , ve skript basit :/.
Fikir güzel , (adı her ne kadar yanlış olsa da)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet çalan bir kişi. Bu bir sunucunun skripti. İp değilde hayat role play sunucusu diyeyim.Niye ben yaptım diyerek emek hırsızlığı yapıyorsun ? @SweetNetwork Abi bir ilgilen derim.
Bu yüzden sunucu gelişemiyor. Ege abi sürekli böle çalanları araştırıyor.
Efenim Ben Sadece Ordan Bakarak Aklıma Fikir Geldi.Eğer İstemiyorsanız Kaldırabilirim.Sıkıntı Yok.
Yani Bu Forumda Bişi Yap Suç Başka Bir Şey Yap Suç.Artık Bırakıyorum Arkadaş.

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Efenim Ben Sadece Ordan Bakarak Aklıma Fikir Geldi.Eğer İstemiyorsanız Kaldırabilirim.Sıkıntı Yok.
Aklına mı geldi :D Tıpkısının aynısı sunucuda atm yi hacklerken bile yeşil sarı karmaşık rakamlar çıkıyor. :sinirli: Ve ayrıca emerald bloğa sağ tıkladığında atm açılıyor. Aklına gelseydi başka bir blok yapabilirdin. Hiç iyi yalan söleyemiyorsun.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklına mı geldi :D Tıpkısının aynısı sunucuda atm yi hacklerken bile yeşil sarı karmaşık rakamlar çıkıyor. :sinirli: Ve ayrıca emerald bloğa sağ tıkladığında atm açılıyor. Aklına gelseydi başka bir blok yapabilirdin. Hiç iyi yalan söleyemiyorsun.
Kardeşim Ben Aklıma Geldi Demedim.Ben Sadece Baktım.Tamam Özür Dilerim.Yani Sizlerde Herşeyi İlla ki Büyütüyorsunuz ._. Sadece Kendimi Test Etme Amaçlıydı ki Bununda Suyunu Çıkaran Siz Arkadaşlar Sağolsun İnsanı Forumdan Soğutuyorsunuz.
Ha Bu Arada Ben Ordan Sadece Fikir Aldım.Kodlamasına Kendim Yaptım...
Ha Bide Emerald Bloğa Tıklayınca Orda Seçenekler Var.Benimkin de Yok...

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca sanırsam Ege abi bunların paylaşılmasını istemiyor başkaları alıp para karşılığı başkalarına biz yaptık diye veriyormuş. O yüzden dedim.
O Zaman HIRSIZZ ! HIRSIIZZ !HIRSIZZ ! Bağırmanıza Ne Gerek Var ? Biraz Ayrıntılara Baksanız Ölüyorsunuz Galiba.
Ege Abimizin Yaptığı İle Benim Yaptığımın Arasında Dünya Kadar Fark Var.

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adam kendini geliştirmek için yapmış ve "evet , baktım" diyor , siz hayırdır?

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında Şu Kendi Ellerimle Yapacağım Black Ops 2 Benzeri Skriptte de Aynısı Derlerse Şaşmamalı.Bu Forumda Elle Yapılan Şey Hep Hırsızlık Oluyor :p Yada Şu Koca Forumda 1 Allah'ın Kulu Beni Sevmiyor.