Atom Bombanız Olsa Nereye Atarsınız

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Aklıma ilginç bir forum oyunu geldi. herkes atom bombası olsaydı nereye atacağını yazsın.
Benim atom bombam olsa Amerikada denize atarım tsunami çıksın boğulsunlar :)
 

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Diyelim ki atom bomban var ki olamaz :S Devletlerin bile atom bombası yok mesela Amerika'da var da noluyo atması olanaksız. Günümüz teknolojisinde üretilmiş atom bombalarından 8 tanesi aynı anda patlasa dünya yok olur. Bu yüzden kimse ne sebeple olursa olsun atom bombasının patlatılmasına izin vermez. Ama diyelim ki ille bir yere atacaksın. Arap yarım adasına gömerdim.
 

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
o zaman birisini notch'un yüzünün ortasına (notch bizi sattı minecraft.net te okursanız anlarsınız) birisinide japonyaya atarım (animeler irençtir diye golobolo mondosono gibi şeyler söylüyo yüzü buruş buruş ıyyyy)
 

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Sen atom bombası diyince direk siyaset anlıyorsan o senin görüşündür başkalarına göre değişebilir. Ayrıca ben siyasi amaçla kullanmanız için açmadım. Örneğin okula atarım gibi.

GT-I8150 cihazımdan gönderildi
 

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
2 tane bulurdım. Birini okula diğerini ise ttnet ofisine atardım bilmem belki int hızlanır :D
 

byhero

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir atom bombasının tüm dünyaya etkisi var arkadaşlar :) Amerikanın oradaki okyanusa atacağım tsunami olsun diyorsunuz onun hem amerikaya hem japonyaya hemde balıklara okyanusta yaşayan bütün canlılara etkisi var ama illa bi yere atmak istesem kuzey ırağa atardım, abi-i zinalar ortadan kaybolurdu hiç değilse :)
 

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bizim geometri hocasının evine atardım :D onun yüzünden rezalet durumdayım (geo 45 gelecek)
 
Üst