AtomSkyblock > Alımlar başladı ! | Yeni ekip arkadaşları arıyoruz.

AtomyTheAtomy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok yakında açılacak
AtomSkyblock
Adlı serverimize ekip arkadaşları arıyoruz.
Direk iletişim için PM atınız.

Şartlar
13+
Orta ve üst düzey bilgisi olması.

Moderator 1/1 -Günde en az 6 saat aktif olmalı
Rehber 2/2 -Günde en az 6 saat aktif olmalı
Builder 0/1 -Bize güzel bir skyblock spawn'ı yapabilmeli.Resim şart.

Alımlara katılacak arkadaşlara başarılar.
Seçtiğimiz kişilere PM Atıcağız.

Başvuru Formu

Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız)
Neden biz

Kendinden bahset(En az 3 cümle)

Son düzenleme:

Bay_YY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaş 14
İsim:bERKAY
Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız) 90
Neden biz Güvenilir ve iyi kişiler olduğu için. Güzel serve
Kendinden bahset(En az 3 cümle) Merhaba. Ben berkay . Mc 7 yıldır oynıyorum. Ama En sevdiğim oyun değil.En güzeli tabii ki Undertale . neyse omega floweyi yendikten sonra Size geldim . Güzel kurucuya benziyor. Ve istikamet forum dedim . Baktım ki konu var girdim. Zaten çalışcağım yer yoktu burda çalışmama izin verirseniz...

Son düzenleme:

AtomyTheAtomy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaş 14
Neden biz Kaç kere rehber oldum

kaçkere rehber oldum . oyunculara iyi davranırım. Gereğinde mute atarım
Başvurunuz yetersiz.Alınmadınız.(Düzenleyip tekrar başvurabilirsiniz)

Supermert17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok yakında açılacak
AtomSkyblock
Adlı serverimize ekip arkadaşları arıyoruz.
Direk iletişim için PM atınız.

Şartlar
13+
Orta ve üst düzey bilgisi olması.

Moderator 0/1 -Günde en az 6 saat aktif olmalı
Rehber 0/2 -Günde en az 6 saat aktif olmalı
Builder 0/1 -Bize güzel bir skyblock spawn'ı yapabilmeli.Resim şart.

Alımlara katılacak arkadaşlara başarılar.
Seçtiğimiz kişilere PM Atıcağız.

Başvuru Formu

Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız)
Neden biz

15
Mert
1Yılık rehber 3 aylık Modluk yaptım
Bilmiyorum 0 bilgi koymuşsunuz
Ben oyuncularla iyi geçinen. Her görevini yerine getiren ve Cana yakın biriyim+Pl Ler ile bilgim iyidir Cok Yakın zamanda Skirpt öğreneceğim.online sürem 6-7 saatir

Son düzenleme:

AtomyTheAtomy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
15
Mert
1Yılık rehber 3 aylık Modluk yaptım
Güzel Bir Sv Benziyorsunuz.
Ben oyuncularla iyi geçinen. Her görevini yerine getiren ve Cana yakın biriyim+Pl Ler ile bilgim iyidir Cok Yakın zamanda Skirpt öğreneceğim.online sürem 6-7 saatir
Alınmadınız.
Güzel Bir servere benziyorsunuz derken ? Daha server açılmadı bile.Sanırım geleceği görüyorsun.
Yaş 14
Neden biz Güvenilir ve iyi kişiler olduğu için. Güzel serve
Kendinden bahset(En az 3 cümle) 1yıl rehberliğim var. Oyuncularla aram çok iyidir. Çoğu komutları bilirim
Kendinden bahset kısmı aşırı saçma.Direk sallamasyon yazıp 3 nokta koymuşsun.

Supermert17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınmadınız.
Güzel Bir servere benziyorsunuz derken ? Daha server açılmadı bile.Sanırım geleceği görüyorsun.

Kendinden bahset kısmı aşırı saçma.Direk sallamasyon yazıp 3 nokta koymuşsun.
Düzeltim. 0 Bilgi vermişnisiz neyimizi beğendiniz soruyorsunuz saçma değil mi? Bence Bir Sv Açtınızda bakarsınız kötüyüm iyimdir ama Bence güzel bir rehber-modum bence 1 kelimeden dolayı eleyemezsiniz

AtomyTheAtomy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sallamadım kardeş
Örnek vereyim bence.
Örn: 2012'den beri görev yapıyorum.Küfür etmeyi sevmem.Ettirmem.Dost canlısı biriyimdir.Yardım etmeyi severim.Adalet yolunda ilerlerim.Minecraft oyununu severim.Ama hep minecraft oynamam tabi başka oyunlarda oynarım.Örneğin robocraft,undertale vs.
Bir minecraft serverinde çalışabileceğimi düşündüm ve size başvurdum...

Supermert17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Örnek vereyim bence.
Örn: 2012'den beri görev yapıyorum.Küfür etmeyi sevmem.Ettirmem.Dost canlısı biriyimdir.Yardım etmeyi severim.Adalet yolunda ilerlerim.Minecraft oyununu severim.Ama hep minecraft oynamam tabi başka oyunlarda oynarım.Örneğin robocraft,undertale vs.
Bir minecraft serverinde çalışabileceğimi düşündüm ve size başvurdum...
Ben Düzeltim bidaha bakabilirmsiniz.

AliBey01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim/Soyisim: Ali Bilek
Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız): Ortalama komut ve build, başlangıç düzeyinde Skript bilgim vardır.
Neden biz: Sizi tanımadan bu soruyu cevaplayabileceğimi sanmıyorum ancak işimi yapmayı istediğimden "sunucu alımları" konusuna girdim ve bu konuyu gördüm.
Kendinden bahset(En az 3 cümle): 4 yıldır Minecraft oynamaktayım. Soğukkanlıyımdır gereksiz konuşmayı sevmem. Yetkili olduğum sunucuda küfür etmem/ettirmem, adaleti sağlarım.

AtomyTheAtomy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim/Soyisim: Ali Bilek
Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız): Ortalama komut ve build, başlangıç düzeyinde Skript bilgim vardır.
Neden biz: Sizi tanımadan bu soruyu cevaplayabileceğimi sanmıyorum ancak işimi yapmayı istediğimden "sunucu alımları" konusuna girdim ve bu konuyu gördüm.
Kendinden bahset(En az 3 cümle): 4 yıldır Minecraft oynamaktayım. Soğukkanlıyımdır gereksiz konuşmayı sevmem. Yetkili olduğum sunucuda küfür etmem/ettirmem, adaleti sağlarım.
İşte güzel bir başvuru.Yalnız "Kendinden Bahset" bölümünde biraz benden bakmış olabilirsin ama canın sağolsun demek ki aynı şeyleri yapıyoruz :)

İlk olarak builder olarak başlayacaksın.Güzel bir skyblock spawn yapabiliyorsan yap.Eğer kullanırsam moderator olacaksın.Yapamam diyorsan rehber olarak başlayıp moderatorlüğe doğru ilerleyeceksin.

Anında cevap için Discord:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Discord şart)

Bay_YY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte güzel bir başvuru.Yalnız "Kendinden Bahset" bölümünde biraz benden bakmış olabilirsin ama canın sağolsun demek ki aynı şeyleri yapıyoruz :)

İlk olarak builder olarak başlayacaksın.Güzel bir skyblock spawn yapabiliyorsan yap.Eğer kullanırsam moderator olacaksın.Yapamam diyorsan rehber olarak başlayıp moderatorlüğe doğru ilerleyeceksin.

Anında cevap için Discord:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Discord şart)
Benimki kabul mü