Popaylano
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
İyi günler forum gamer sakinleri,
İsteyeceğim skripti yapmayı denedim ve malesef ki benim bilgim buna yetmedi burda da sizlere danışmak geldi aklıma
Aslında herkesin işine yarayabilecek bir skript olmakla beraber yapan kişinin kararına bağlı bir biçimde satılabilecek bir skript bile olabilir. Skript MMO sunucular için Level sistemi ve Geliştirilebilir Karakter Menüsü getirecek bir skript.
____________________________________________________________________________________________________
Ben kısaca bir taslak çıkardım fakat sadece menüsü için.
Buyrun;
İsteyeceğim skripti yapmayı denedim ve malesef ki benim bilgim buna yetmedi burda da sizlere danışmak geldi aklıma
Aslında herkesin işine yarayabilecek bir skript olmakla beraber yapan kişinin kararına bağlı bir biçimde satılabilecek bir skript bile olabilir. Skript MMO sunucular için Level sistemi ve Geliştirilebilir Karakter Menüsü getirecek bir skript.
____________________________________________________________________________________________________
Ben kısaca bir taslak çıkardım fakat sadece menüsü için.
Buyrun;
Kod:
command /attributes: trigger:
open chest with 1 rows named "&lAttributes ( points)" to player
format slot 0 of player with rose red named "&4Strength" with lore "Damage is increased by 0.9 percent per point." to close
#Damage is increased by 0.9% per point.
format slot 1 of player with light blue dye named "&bAgility" with lore "Speed is increased by 1.0 percent per point." to close
#Speed is increased by 1.0% per point.
format slot 2 of player with pink dye named "&dDefanse" with lore "Damage taken is reduced by 0.4 percent per point." to close
#Damage taken is reduced by 0.4% per point.
format slot 3 of player with cyan dye named "&3Intelligence" with lore "Skill damage is increased by 1 percent and skill damage taken is reduced by 1 percent per point." to close
#Skill damage is increased by 1% and skill damage taken is reduced by 1% per point.
format slot 4 of player with dye:10 named "&aVitality" with lore "Increases health by 1 per point." to close
#Increases health by 1 per point.
Skriptin ismi: Level System & Attributes
Kullanılacak sürüm: 1.12
İstenilme sebebi: Benim skript bilgim buna yetmiyor.
_____________________________________________________________________________________________
Genel özellik olarak level sistemi xp barında gözükecek 1. seviye 10xp isteyecek 2. seviye 50 3. seviye 100 4. ve diğer seviyeleri ise ben yazdığınız skriptlere göre ben ayarlıyacağım. Attribute menüsü için ise Yukarda vermiş olduğum özellikleri yaparsanız yeterlidir. Fakat onların tamamen ayarlanabilir olmasını istiyorum. Yani tamamen düzenli, basit ve en az seviyede skript bilgisi olan birisinin bunu ayarlayabilmesini istiyorum. Eğer varsa ben bunu pluginle de yaparım diyen bir yakışıklı hayır demem. Bu tip bir skriptin de parasız olacağını düşünmüyorum.
(Not: Ben bunu sana bedeveye yaparım diyen bir arakdaş varsa özelden ulaşabilir. Ücret için malesef bütçem yok. Fakat ücretli yapıp satan arkadaş varsa da başkalarının yararlanması amacı ile konunun altında paylaşabilir.)
Kullanılacak sürüm: 1.12
İstenilme sebebi: Benim skript bilgim buna yetmiyor.
_____________________________________________________________________________________________
Genel özellik olarak level sistemi xp barında gözükecek 1. seviye 10xp isteyecek 2. seviye 50 3. seviye 100 4. ve diğer seviyeleri ise ben yazdığınız skriptlere göre ben ayarlıyacağım. Attribute menüsü için ise Yukarda vermiş olduğum özellikleri yaparsanız yeterlidir. Fakat onların tamamen ayarlanabilir olmasını istiyorum. Yani tamamen düzenli, basit ve en az seviyede skript bilgisi olan birisinin bunu ayarlayabilmesini istiyorum. Eğer varsa ben bunu pluginle de yaparım diyen bir yakışıklı hayır demem. Bu tip bir skriptin de parasız olacağını düşünmüyorum.
(Not: Ben bunu sana bedeveye yaparım diyen bir arakdaş varsa özelden ulaşabilir. Ücret için malesef bütçem yok. Fakat ücretli yapıp satan arkadaş varsa da başkalarının yararlanması amacı ile konunun altında paylaşabilir.)
Son düzenleme: