AudaCity Ses Sorunu

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar AudaCity'yle nasıl blgisayarın sesini kaydederim kendi sesimin yanında,
Yoksa bu kendiliğinden varmı?
@Mr_TeneKe

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek mümkün değil. Direk ses kardını kayıt etmen lazım o da nasıl olur bilemedim.
Çok AudaCity kullanmadım ama sadece tek track kayıt edebiliyorsun diye biliyorum. Yani ya sadece kendi sesini ya da sadece oyun sesini. Yanlışsam aydınlatın beni.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş yaptı da deneme için, ses için AudaCity, video için Bandicam kullandı. Ama iyi değil çünkü ses ne yaparsan yap, nereden kesersen kes, kayıyor. Ses daha geç veya daha erken geliyor. Arkadaşa sorayım nasıl ikisini de kaydettin diye, yazarım buraya.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Ben anladım önce mikrofonu dinleme moduna alcam sonra bilgisayarın sesini kaydediceğim
Arkadaş yaptı da deneme için, ses için AudaCity, video için Bandicam kullandı. Ama iyi değil çünkü ses ne yaparsan yap, nereden kesersen kes, kayıyor. Ses daha geç veya daha erken geliyor. Arkadaşa sorayım nasıl ikisini de kaydettin diye, yazarım buraya.
[DOUBLEPOST=1439353724,1439353663][/DOUBLEPOST]Ama Sorun Nasıl Bilgisayarın sesini kaydediceğimi bilmemem :D