Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pek mümkün değil. Direk ses kardını kayıt etmen lazım o da nasıl olur bilemedim.
Çok AudaCity kullanmadım ama sadece tek track kayıt edebiliyorsun diye biliyorum. Yani ya sadece kendi sesini ya da sadece oyun sesini. Yanlışsam aydınlatın beni.
Arkadaş yaptı da deneme için, ses için AudaCity, video için Bandicam kullandı. Ama iyi değil çünkü ses ne yaparsan yap, nereden kesersen kes, kayıyor. Ses daha geç veya daha erken geliyor. Arkadaşa sorayım nasıl ikisini de kaydettin diye, yazarım buraya.
Arkadaş yaptı da deneme için, ses için AudaCity, video için Bandicam kullandı. Ama iyi değil çünkü ses ne yaparsan yap, nereden kesersen kes, kayıyor. Ses daha geç veya daha erken geliyor. Arkadaşa sorayım nasıl ikisini de kaydettin diye, yazarım buraya.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.