minecraft adresi? bağlanmıyor yardımcı olur musunuz?
edit: ben açık sanmışım pardon. server mutlaka deneyeceğim orada görüşmek üzere!![]()
"TURKIYE'DE GELISMIS ILK SISTEMLER" derken neyi kastediyordunuz ? (Vay canına rütbe sistemi bee gerçekten ilk kez böyle bir şey görüyorum. xd) Diğer sunuculardan farkınızı göremedim. Sıradan bir sunucu...Ekli dosyayı görüntüle 114643Ekli dosyayı görüntüle 114644Ekli dosyayı görüntüle 114645Ekli dosyayı görüntüle 114646Ekli dosyayı görüntüle 114647Ekli dosyayı görüntüle 114648Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"TURKIYE'DE GELISMIS ILK SISTEMLER" Şeklinde bir idaamız yok. Fakat birçok sunucuda olmayan sistemler bizim sunucumuzda mevcut. Bu sistemleri 1 Mayıs Çarşamba günü sunucumuza gelerek görebilirsiniz. Yorumunuz için teşekkürler. İyi Forumlar..."TURKIYE'DE GELISMIS ILK SISTEMLER" derken neyi kastediyordunuz ? (Vay canına rütbe sistemi bee gerçekten ilk kez böyle bir şey görüyorum. xd) Diğer sunuculardan farkınızı göremedim. Sıradan bir sunucu...
Harika ,
Konu tasarımınız ve sunucunuzdaki sistemleri çok beğendim 1 Mayıs'ta kesinlikle AurelionNW sunucusundayım <3
Muhteşem sistemler ve konu tasarımı kesinlikle oradayım.