Authme Açığı ve Şifresiz hesaplara giriş.

Omgcigarette

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BungeeCord ve sunucularınız aynı makine üzerindeyse bu şekilde IP ayarı yapmanız gerekiyor. Aynı makinede miydi?

Hocam Ayarları şu şekilde yaptım

Her sunucuda IPWhitelist

Bungee Config'de host kısmına "123.456.789.10:12354" örnek.
Bungee Config'de Sunucu Host kısmına "123.456.789.10:[sunucuportu]" örnek
Sunucuda IPwhitelist config'de "123.456.789.10:[sunucuportu]" örnek

Doğrumudur bu ayarlar ?

Omgcigarette

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu konu için bir video hazırlamış, bu durumu doğru düzgün bilmeyenlere basitçe anlatma çabasını sarf etmiştim.
Sizinde yararlanmanız için videoyu konuya ekliyorum;

Hocam güzel anlatmışsınız Ağzınıza sağlık ama bir kaç sorum olacak.

Öncelikle benim domainimi bağlamada problem yaşar mıyım ? domaini ip üzerinden bağladığımız için.

İkinci olarak En üstte bulunan bungeecord IP adresini ne yapmalıyız ? onu da mı 127.0.0.1 yapacağız ? Yani domainime bağlarken hangi IP adresini yazacağım dns sayfama ?

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Hocam güzel anlatmışsınız Ağzınıza sağlık ama bir kaç sorum olacak.

Öncelikle benim domainimi bağlamada problem yaşar mıyım ? domaini ip üzerinden bağladığımız için.

İkinci olarak En üstte bulunan bungeecord IP adresini ne yapmalıyız ? onu da mı 127.0.0.1 yapacağız ? Yani domainime bağlarken hangi IP adresini yazacağım dns sayfama ?
Bungeecord ip adresi localhost yada 0.0.0.0 kalabilir, bu şekilde kaldıgında otomatik olarak sunucunun kendi ip adresinden yayın yapacaktır. kısaca siz domaine a recod yönlendirmesi çekerken sunucunun ip adresini girmeniz yeterli. bir problem yaşamayacaksınız.