Authme Büyük Boyut Sıkıntı Yaşatırmı ?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum fakat benim önerim temiz bir database kiralayıp oraya bağlaman authme'yi.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla dosyanın patlamadığına şükret.
Ani bi yüklenmede dosyan sıfırlanabilir haberin olsun, yaşadım bu olayı.
MySQL kullanmak daha sağlıklı bu açıdan.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski kayıtları sil sorun düzelecektir. /authme purge 30 (Gün cinsinden.) (1 Ay'dan fazla oyuna girmemiş kişilerin kayıtlarını siler.)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Sadece yeniden açma kapamada yavaşlatma yaratır. Lag bakımından sorun yaratmaz.

Corrupted

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eski kayıtları sil sorun düzelecektir. /authme purge 30 (Gün cinsinden.) (1 Ay'dan fazla oyuna girmemiş kişilerin kayıtlarını siler.)
Onu 5-6 Ay Nasıl Yapıcam?
Mesela Diyelim O Komutu Yazınca 1000 Kişi Filen Silinse Aniden Lag Yapabilir Mi ?
Bide 5-6 Ay Önce Kayıt Olanlarımı Siliyor Yoksa 5-6 Ay Girmeyenlerimi ?

Son düzenleme:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Onu 5-6 Ay Nasıl Yapıcam?
Mesela Diyelim O Komutu Yazınca 1000 Kişi Filen Silinse Aniden Lag Yapabilir Mi ?
Bide 5-6 Ay Önce Kayıt Olanlarımı Siliyor Yoksa 5-6 Ay Girmeyenlerimi ?
Mesajı dikkatlice okursan sorularının 2 si cevaplanmış.

"Onu 5-6 Ay Nasıl Yapıcam?" -> "/authme purge 30 (Gün cinsinden.)" ilkokul matematiği 30x(5-6)

"Bide 5-6 Ay Önce Kayıt Olanlarımı Siliyor Yoksa 5-6 Ay Girmeyenlerimi ?" -> "1 Ay'dan fazla oyuna girmemiş kişilerin kayıtlarını siler."

Lag yapabilir mi bilemiyorum o yüzden yedek almanı ve sunucu boşken bu işlemi yapmanı tavsiye ederim.

Corrupted

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mesajı dikkatlice okursan sorularının 2 si cevaplanmış.

"Onu 5-6 Ay Nasıl Yapıcam?" -> "/authme purge 30 (Gün cinsinden.)" ilkokul matematiği 30x(5-6)

"Bide 5-6 Ay Önce Kayıt Olanlarımı Siliyor Yoksa 5-6 Ay Girmeyenlerimi ?" -> "1 Ay'dan fazla oyuna girmemiş kişilerin kayıtlarını siler."

Lag yapabilir mi bilemiyorum o yüzden yedek almanı ve sunucu boşken bu işlemi yapmanı tavsiye ederim.
Hiç Dikkat Etmemiştim O Yüzden.