Authme Bugu

KaanGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Authme 3.4 de biri oyunda değilken bi komutla o hesaba giriyorlar o nasıl oluyor
Nasıl oldugunu söylermisiniz birde nasıl çözücegimi
Adam kendine oyle op verdi

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komut Değil Eğer Şöyleyse Senin Aynı İsminle Ancak Harflerin Bazıları Küçük Büyük Olup Hesabına Giriyorsa Bu İsim Bugu Olur Eğer böyleyse Forumda isim-bug-fixed diye Aratırsan Veya Plugin Olarak Zannediyorum O Bugu Kapatabilirsin , Böylemi ?

KaanGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Komut Değil Eğer Şöyleyse Senin Aynı İsminle Ancak Harflerin Bazıları Küçük Büyük Olup Hesabına Giriyorsa Bu İsim Bugu Olur Eğer böyleyse Forumda isim-bug-fixed diye Aratırsan Veya Plugin Olarak Zannediyorum O Bugu Kapatabilirsin , Böylemi ?
hayır isimleri tamamen küçük kayıt olanında oyleydi

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
AuthMe sürümünü developer sürümüne güncellersen ve config dosyasından "preventOtherCase: true" yaparsan isim-bug-fixed gibi ekstra pluginler kurmana gerek kalmaz ve buglardan kurtulursun. (preventOtherCase: false bile olsa son sürüm AuthMe de her türlü şifre ister fakat oyuncu giriş yaptığında envanteri farklı olur)

AntiAura Kullanıyorsan Sil.
Ve Console - Market - Bakkal - AdminShop - md_5 - sk89q Bu kişileri Banla

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
AntiAura ile alakası olabileceğini sanmıyorum ayrıca belirttiğin nicknamelere ban atmanın sebebi nedir? AuthMe yetkiye bakmazsızın herkesten login ister.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AuthMe sürümünü developer sürümüne güncellersen ve config dosyasından "preventOtherCase: true" yaparsan isim-bug-fixed gibi ekstra pluginler kurmana gerek kalmaz ve buglardan kurtulursun. (preventOtherCase: false bile olsa son sürüm AuthMe de her türlü şifre ister fakat oyuncu giriş yaptığında envanteri farklı olur)

AntiAura ile alakası olabileceğini sanmıyorum ayrıca belirttiğin nicknamelere ban atmanın sebebi nedir? AuthMe yetkiye bakmazsızın herkesten login ister.
Eğer bu kişi /register atarsa yetkilere sahip (OLABILIR)

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkla reis... 1 yıldır plugin kodluyorum kendi çapımda, bir sürü permission pluginiyle çalıştım ve daha önce hiç gizli perm görmedim. O hangi pluginse söylede kullanmayalım.

Gizlilerden örnek veremiyeceğim ancak buradaki wepif.yml 'de görebilirsin bu sunucunun ana dizininde yer alıyor karıştırırken gözüme çarptı.
Aynı Zamanda BungeCoord'da md_5 Olması Gerekliydi En son.

Bu Arada Gizli Permission Şu AntiAura 'daydı Zannedersem Günahlarını Almıyım Ama Arkadaşımla Denemiştik Kendi Bana Komutu Söylemedi Ama Kendine OP + Kurucu Almıştı.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Gizlilerden örnek veremiyeceğim ancak buradaki wepif.yml 'de görebilirsin bu sunucunun ana dizininde yer alıyor karıştırırken gözüme çarptı.
Aynı Zamanda BungeCoord'da md_5 Olması Gerekliydi En son.

Bu Arada Gizli Permission Şu AntiAura 'daydı Zannedersem Günahlarını Almıyım Ama Arkadaşımla Denemiştik Kendi Bana Komutu Söylemedi Ama Kendine OP + Kurucu Almıştı.
Eğer Bungeecord permlerini düzenlemiyorsan bu senin sorunundur. Wepif olayına gelirsek wepif kullanmayan bir perm pluginin varsa bu dosya kullanılmaz. Yani groupmanager/zpermissions/lordpermissions/permissionsex gibi vault kullanan perm pluginlerini kullanıyorsan bu dosyanın içeriği yok sayılır. Eğer permission pluginin yoksa EngineHub'ın 2 plugini (worldedit ve worldguard) bu dosyayı permission olayları için kullanır.