Authme Hata Veriyor

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Servera En Az 6 Kere Reset Attım Açılmıyor. Hatalar Arasında Baktım Bikaç Plugin Hata Veriyordu Onları Sildim, Düzelmedi Ve Sonra Bu Hatayı Gördüm Fakat Çözümünü Bulamadım. Yardımcı Olurmusunuz?
Hata:
Kod:
[17:32:15 WARN]: [AuthMe] ERROR: file is encrypted or is not a database
[17:32:15 WARN]: [AuthMe] ERROR: Can't use SQLITE... ! SHUTDOWN...
[17:32:15 WARN]: [AuthMe] ERROR: [SQLITE_NOTADB]  File opened that is not a database file (file is encrypted or is not a database)
[17:32:15 WARN]: [AuthMe] ERROR: [SQLITE_NOTADB]  File opened that is not a database file (file is encrypted or is not a database)

Shutdown Diyor Yani Server AuthMe Yüzünden Kapanıyor. Sil Demeyin Gerekli Bir Plugin.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
At bi bakayım ve ayrıca configde değişmesini istediğin kısımlarıda belirtirmisin 0 dan bi config atıcam sana.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
SQLite kullanılmamış diyor. Mysql girip bilgilerini girmemiş olabilirsin.

auths.db veya authme.db dosyani silmeyi dener misin? yedeğini almayı unutma çünkü kayıtlar da silenecek.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
SQLite kullanılmamış diyor. Mysql girip bilgilerini girmemiş olabilirsin.

auths.db veya authme.db dosyani silmeyi dener misin? yedeğini almayı unutma çünkü kayıtlar da silenecek.

2 Dosya Vardi Adları Dedigin Gibiydi Sildim Ve Reset Attım Açıldı Sunucu Kayıtlar Silinmişti. Şimdi Kayitlarin Geri Gelmesi İçin Hangi Dosyayı Aktarmam Gerekiyor ?

AuthMe'de Oto Olarak Auths.db Diye Klasör Oluşmuş O Yüzden Yedekteki Auths.db Yi Attım. Reset Atiyorum şu an

Olmadı. Sanırım Auths.db Hatalı Hesapları Silmeden Kurtarmanın Yolu Yokmu ?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Dosya Vardi Adları Dedigin Gibiydi Sildim Ve Reset Attım Açıldı Sunucu Kayıtlar Silinmişti. Şimdi Kayitlarin Geri Gelmesi İçin Hangi Dosyayı Aktarmam Gerekiyor ?

AuthMe'de Oto Olarak Auths.db Diye Klasör Oluşmuş O Yüzden Yedekteki Auths.db Yi Attım. Reset Atiyorum şu an

Olmadı. Sanırım Auths.db Hatalı Hesapları Silmeden Kurtarmanın Yolu Yokmu ?
Auths.db hatalıysa eğer hesapları silmeden kurtarmanın hiçbir yolu yok malesef ben mesela authmemi mysqla bağlayıp hem oyuncuların e-postalarını kaydediyordum hem şifre hem id lerini yani silinsede hiçbir olay olmazdı sanada öneririm.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Auths.db hatalıysa eğer hesapları silmeden kurtarmanın hiçbir yolu yok malesef ben mesela authmemi mysqla bağlayıp hem oyuncuların e-postalarını kaydediyordum hem şifre hem id lerini yani silinsede hiçbir olay olmazdı sanada öneririm.

Buldum. Configdeki

SQLProblem
stopserver: false

Yapınca Düzeldi. Fakat SQL'de Hata Var Demekki, Bunu Kapayınca Düzeldiğine Göre.
Hatayı Çözmedim, Sadece Bunu False Yaptım Ve Sunucu Açık. Ama Yinede Hala Hatalı. Bir Sorun Oluştururmu Acaba?

Hesapları Silmeden Kurtardığım İçin Çok Mutluyum :)