authme hatası

FurkannSB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar sunucum bungeecord authme de şöyle bir sorun var maxperip yi tüm serverin kayıdı sayıyor yani onu 99999 yapmazsam kimse kayıt olamıyor ama bu seferde millet yan hesap açıp kendine para atabiliyor bunu nasıl tüm kaydı bozmadan 1 yaparım ?

UfukOcakMRJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öncelikle çakmalobi portun 25565 olmamalı 1. sebebi bu olabilir
çakmalobine girip spigot.yml dosyasından bungeecord bölümünün true olması lazım 2. sebebi bu olabilir.

RichTony

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar sunucum bungeecord authme de şöyle bir sorun var maxperip yi tüm serverin kayıdı sayıyor yani onu 99999 yapmazsam kimse kayıt olamıyor ama bu seferde millet yan hesap açıp kendine para atabiliyor bunu nasıl tüm kaydı bozmadan 1 yaparım ?
maxPerIP dediğin şey tüm serverin kayıdını saymaz hocam. maxRegPerIp vardır, sunucuna bir ip üzerinden kaç adet kayıt yapılabileceğini limitleme olayıdır. Bunun dışında maxLoginPerIP ve maxJoinPerIP kısımları 0 olarak kalmalıdır bunları kontrol et. Bu arada 99999 yapmana gerek yok 0 yaptığın zaman otomatik olarak o olayı "disable" yani devre dışı eder ve limitsiz olarak hesap açıp girebilirler.

UfukOcakMRJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
maxPerIP dediğin şey tüm serverin kayıdını saymaz hocam. maxRegPerIp vardır, sunucuna bir ip üzerinden kaç adet kayıt yapılabileceğini limitleme olayıdır. Bunun dışında maxLoginPerIP ve maxJoinPerIP kısımları 0 olarak kalmalıdır bunları kontrol et. Bu arada 99999 yapmana gerek yok 0 yaptığın zaman otomatik olarak o olayı "disable" yani devre dışı eder ve limitsiz olarak hesap açıp girebilirler.
adam ne işe yaradığını biliyor 1 nasıl yaparım diyor sen ne yazmışsın?

RichTony

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÇakmaLobi portunu 25565 yapınca ne değişecek?
Çakmalobisine girip spigot.yml dosyasından bungeecord bölümünü true yapınca ne değişecek?
Bana bunların açıklamasını yapar mısın lütfen. Ne işe yaradığını bilse buraya bu konuyu açmazdı emin ol. Benim yazdığımdan da neler yapacağını anlamıştır. Sunucunun kayıdı ile ilgili yazmış oraya sen çakmalobi portu diyorsun bungeecord bölümünü true yap diyorsun. Bu mu yani doğru olan?

FurkannSB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
BEYLER KAVGA ETMEYİN DE ŞU SORUNU ÇÖZELİM :D
evet max regip diye bir şey var o 1 olursa sunucuya sadece 1 kişi kayıt olabiliyor kişiye göre değil de bütün sunucunun insanları kayıtlıymış gibi gözüküyor onu 9999 yapınca herkes kayıt olabiliyor fakat bu seferde yan hesap açık oluyor kendilerine para atabiliyorlar onu 1 yapınca da kimse kayıt olamıyor bi yardım edin bi şekilde düzeltelim :(

RichTony

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
BEYLER KAVGA ETMEYİN DE ŞU SORUNU ÇÖZELİM :D
evet max regip diye bir şey var o 1 olursa sunucuya sadece 1 kişi kayıt olabiliyor kişiye göre değil de bütün sunucunun insanları kayıtlıymış gibi gözüküyor onu 9999 yapınca herkes kayıt olabiliyor fakat bu seferde yan hesap açık oluyor kendilerine para atabiliyorlar onu 1 yapınca da kimse kayıt olamıyor bi yardım edin bi şekilde düzeltelim :(
o 1 olursa sunucuya sadece 1 kişi kayıt olmaz hocam aynı ip adresinden bir kişi kayıt olabilir