Authme İçin Bir Soru / Çakma Lobi - BungeeCord

MCberatPVP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhabalar Değerli Forum Üyeleri!

Bir Sıkıntımı Sizinle Paylaşmayı ve Sizlerin Yardımınıza İhtiyacım Olduğunu Söylemek Durumundayım. Skyblock Sunucumda Aynı Adresten Bir Kaç Hesaba Girilmesi veya Açılmasını Yasakladım. Fakat Yakında Çakma Lobi Açmak Sonrada Lobi Açmak istiyorum Fakat, Skyblock sunucumdayken şu oyuncunun yan hesap vb. gibi bildirimler authme çakma lobide olacağı için gelmeyecek.

Authmeyi Skyblock'a da kursam Fakat register login kapatabiliyor muyuz? Veya farklı bir çözümü var mı Cevaplarınızı Bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

İyi Forumlar.

NOT: Arkadaşlar Bir Tane Yanlışıkla Resim uploadladım arkadaşıma atacakken silemedim geri önemsemeyin o fotoğrafı.

Ekli dosyalar

• upload_2017-5-9_0-24-35.png
    upload_2017-5-9_0-24-35.png
    82.4 KB · Görüntüleme: 433

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım register, login işlevi kapatılabiliyor.
Kod:
registration:
        # Enable registration on the server?
        enabled: true
        # Send every X seconds a message to a player to
        # remind him that he has to login/register

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Anladığım kadarı ile skyblocka yan hesap açılmasını kapatmak istiyorsun.

O kadar uğraşacağına çakma lobide kapat? Sunucuya hiç girmesinler yan hesap açanlar.
Ne gerek var skyblock'a authme yükle vesayire. Farklı bir önerim daha var.
BungeeCord
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu plugini kullanıp aynı ip adresinden sunucuna kaç defa giriş yapılabileceğini seçebilirsin. Direk BungeeCord/plugins içine at veya ayarla.

MCberatPVP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sanırım register, login işlevi kapatılabiliyor.
[KOD]registration:
# Enable registration on the server?
enabled: true
# Send every X seconds a message to a player to
# remind him that he has to login/register[/KOD]

Yardımcı Olduğun için teşekkürler.

BungeeCord
bu plugini kullanıp aynı ip adresinden sunucuna kaç defa giriş yapılabileceğini seçebilirsin.
Çok Teşekkür Ederim!

Deneyeceğim.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Girişleri limitlemenin kötü bir yanı oyuncu dsl bağlantısını kapatıp açarak IP sini değiştirdiğinde kim olduğunu bilemeyeceksin. Eğer engellemezsen oyuncu bunu yapma ihtiyacı duymaz. Dolayısı ile limitlemek yerine manuel olarak denetlemek daha iyi olur diye düşünüyorum.

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Girişleri limitlemenin kötü bir yanı oyuncu dsl bağlantısını kapatıp açarak IP sini değiştirdiğinde kim olduğunu bilemeyeceksin. Eğer engellemezsen oyuncu bunu yapma ihtiyacı duymaz. Dolayısı ile limitlemek yerine manuel olarak denetlemek daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bak bu plugini ben bilmiyordum eyvallah, fakat dsl bağlantısı kapatıp açarak demişsinya oraya tam anlayamadım.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bak bu plugini ben bilmiyordum eyvallah, fakat dsl bağlantısı kapatıp açarak demişsinya oraya tam anlayamadım.
Modem arayüzüne girip wan arabirimlerinin bulunduğu kısımdan dsl bağlantısını kapatıp açarsan, internet bağlantın yeniden sağlanır ve IP adresin değişmiş olur.