Hetanekoq
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar serverimde lobiye giriş yapanlar login yapmadan /server komutunu kullanabiliyor. Login yapmadan kullanamamalarını istiyorum. Yardım edermisiniz ? @Ataberk1880 @Schaffer79
Authme skripti link verirmisin ?Authme skript kullan ve en başına bunu ekle:
on command:
if command is "/server":
if {%player%.logged} is 0:
cancel event
Logged eventi skripten skripte değişir.
Google'ye yazamayacak kadar aciz misin?Authme skripti link verirmisin ?
AuthMe isimli eklentinin Skript ile bir alakası yoktur yani sen AuthMe verisini gidip Skript'ten çekemezsin. Yapılabilecek tek şey ya AuthMe tarzında bir eklenti kodlamak yada bir Skript kodlamak.Authme skript kullan ve en başına bunu ekle:
on command:
if command is "/server":
if {%player%.logged} is 0:
cancel event
Logged eventi skripten skripte değişir.
Ben ne dedim?AuthMe isimli eklentinin Skript ile bir alakası yoktur yani sen AuthMe verisini gidip Skript'ten çekemezsin. Yapılabilecek tek şey ya AuthMe tarzında bir eklenti kodlamak yada bir Skript kodlamak.
Karşıda ki kişi Skriptten anlamıyorsa verdiğiniz kodun hiçbir anlamı yok, verecekseniz AuthMe ile birlikte verin.Ben ne dedim?
MyCommeand'ı Bungeecord'a kurmamız gerekli. Peki çalıştırır mı ?/server komutunu bungeecord config.yml den permissionsunu oyunculardan sil, my command ile bağlantı sağlayabilirsin.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇalışırMyCommeand'ı Bungeecord'a kurmamız gerekli. Peki çalıştırır mı ?
Ancak AuthMe MyCommand komutunu da algılamayacağı için onu da kullanabilirler. En iyi fikir server komutunu ajsbeizjebeidbw2836 gibi bir komut yapmak. Böylece bulunmaz.Çalışır